DigiFrame 80. Manual de utilizare. BRAUN PHOTO TECHNIK GmbH Klingenhofstraße Nürnberg / Germania DF80 / 03.

Größe: px
Ab Seite anzeigen:

Download "DigiFrame 80. Manual de utilizare. BRAUN PHOTO TECHNIK GmbH Klingenhofstraße Nürnberg / Germania DF80 / 03."

Transkript

1 DigiFrame 80 Manual de utilizare BRAUN PHOTO TECHNIK GmbH Klingenhofstraße Nürnberg / Germania DF80 / 03.14

2 Important! Vă rugăm să reţineţi că această Ramă foto digitală este livrată în diferite versiuni. Caracteristicile detaliate ale fiecăr ei Rame foto digitale sunt specificate pe ambalaj. Acest simbol de pe produs sau din instrucţiuni semnifică faptul că echipamentul dumneavoastră electric sau electronic trebuie colectat la finalul duratei sale de viaţă separat faţă de gunoiul dumneavoastră menajer. În UE există sisteme de colectare separată în scopul reciclării. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi autoritatea locală sau distribuitorul de la care aţi cumpărat produsul.

3 1 CUPRINS 1. Diagramă produs Telecomandă Structură şi interfeţe Instalarea şi înlocuirea bateriei Primii paşi Instrucţiune de operare Cardul şi dispozitivul USB Modul imagine Fişier Calendar Setare Ghid de depanare Specificaţii tehnice... 6 Caracteristici: 1. Format imagine suportat: JPEG 2. Card de memorie suportat: SD/ MMC/SDHC 3. Conexiune USB: USB 2.0 HOST 4. Ceas şi calendar încorporate 5. Viteză reglabilă a succesiunii imaginilor şi peste 10 tipuri de efecte de tranziţie 6. Luminozitate, contrast, saturaţie ajustabile 7. Limba afişajului pe ecran: e n g l e z ă, g e r m a n ă, f r a n c e z ă, i t a l i a n ă, s p a n i o l ă, p o r t u g h e z ă, s u e d e z ă, g r e a c ă Conţinutul pachetului: Ramă foto digitală, 80, manual de utilizare, adaptor AC/DC, telecomandă Introducere: Vă mulţumim pentru achiziţionarea acestei rame foto digitale. Aceasta este concepută pentru a permite vizualizarea rapidă şi cu uşurinţă a fotografiilor de pe o cameră digitală, de pe un telefon mobil sau de pe un card de memorie. Vă rugăm să citiţi cu atenţie acest Manual de utilizare pentru a descoperi modalitatea corectă de utilizare a ramei foto digitale. Atenţionări Măsuri de precauţie şi întreţinere A se utiliza doar în spaţii închise A se evita riscul de incendiu sau şoc electric; nu expuneţi dispozitivul la umiditate sau condens. Pentru a evita supraîncălzirea, nu blocaţi orificiile de ventilaţie de pe spatele Ramei foto digitale. Nu expuneţi Rama foto digitală la razele directe ale soarelui. Vă rugăm să închideţi dispozitivul înainte de a introduce sau de a scoate cardul sau dispozitivul USB. În caz contrar, cardul/usb-ul şi dispozitivul se pot deteriora. Nu dezasamblaţi Rama foto digitală. Există riscul de şoc electric, iar în interior nu există piese care pot fi întreţinute de utilizator. Dezasamblarea Ramei foto digitale va duce la anularea garanţiei. Curățarea ecranului LCD Manipulaţi ecranul cu grijă, întrucât ecranul Ramei foto digitale este din sticlă şi se poate sparge sau zgâria uşor. În cazul în care se acumulează amprente sau praf pe ecranul LCD, vă recomandăm să utilizaţi o cârpă din ţesătură moale, neabrazivă, cum ar fi o cârpă pentru lentilele unei camere foto pentru a curăţa ecranul LCD. Umeziţi cârpa cu soluţia de curăţat şi aplicaţi-o pe ecran.

4 2 1 Diagramă produs 1.1 Telecomandă 1. POWER (Acționare)_ Comutare pe pornit/oprit. 2. SETUP (Setare) _Intraţi în interfaţa de copiere şi ştergere. 3. Rotate (Rotire) _În statusul de pauză a unei singure imagini, apăsaţi pe butonul de ROTIRE pentru a roti imaginea la 90 o, în sens opus acelor de ceasornic de fiecare dată. 4. _ Buton de selectare a funcţiilor - în sus. 5. Zoom (Transfocare)_În modul pauză a unei singure imagini, magnificaţi mărimea de afişare a imaginii. 6. _ Buton de selectare a funcţiilor - la stânga 7. OK_ Apăsaţi pentru a confirma. Redare/pauză: În modul imagine unică, apăsaţi-l pentru a porni succesiunea de imagini; în modul succesiune de imagini, apăsaţi-l pentru a pune pe pauză, apoi apăsaţi din nou pentru redare. 8. _ Buton de selectare a funcţiilor la dreapta 9. SLIDE SHOW (Succesiune de imagini)_ Apăsaţi-l pentru a porni direct succesiunea de imagini 10. _ Buton de selectare a funcţiilor în jos 11. EXIT (Ieşire) _ Apăsaţi-l pentru a reveni la pagina de sus, sau pentru a intra în meniul principal 1.2 Structură şi interfeţe Partea stângă: 1 Slot card: SD/SDHC, MMC 2 Port USB 3 Intrare DC: 5V/1A Butoane partea din spate: 1 Pornire/Oprire (apăsaţi lung) 2 În sus 3 Redare/pauză/OK 4 La dreapta/înainte/următoarea 5 La stânga/înapoi/anterioara 6 În jos 7 Meniu / Ieşire (apăsaţi scurt) 2. Instalarea şi înlocuirea bateriei Aşezaţi telecomanda cu faţa în jos, apăsaţi pe suprafaţa striată a carcasei bateriei şi trageţi spre dumneavoastră pentru a scoate tava. Aşezaţi o baterie tip pastilă CR2025 pe litiu în tavă, cu semnul + spre dumneavoastră. Reintroduceţi tava.

5 3 3.Primii paşi 3.1. Extindeţi cadrul ramei foto digitale de pe partea din spate a ramei, în poziţia cea mai stabilă şi conectaţi un capăt al adaptorului AC inclus într-o priză electrică standard de V AC şi celalalt capăt în partea dreaptă a ramei Îndepărtaţi folia de protecţie de pe ecranul LCD Îndepărtați izolaţia din plastic de pe compartimentul bateriei şi asiguraţi-vă că telecomanda are o baterie în interior. În cazul în care aveţi nevoie de o baterie nouă, vă rugăm să consultaţi secţiunea Instalarea şi înlocuirea bateriei Porniţi dispozitivul apăsând butonul Power de pe telecomandă sau de pe partea din spate a dispozitivului (Apăsaţi mai lung pe butonul MENIU). 4. Instrucţiune de operare După deschiderea dispozitivului, acesta va afişa imaginea de pornire, apăsaţi pe butonul EXIT (Ieşire) pentru a ajunge la interfaţa de selectare a cardului. 4.1 Cardul si dispozitivul USB Sunt suportate cardurile SD /SDHC/MMC/MS şi USB 2.0. După introducerea unui card sau a unui dispozitiv USB, succesiunea de imagini va fi redată automat, apoi apăsaţi pe butonul de ieşire de d o u ă o r i pentru a accesa imaginile, fişierele, calendarul şi setările. Apăsaţi OK pentru a confirma. Notă: Asiguraţi-vă că pe card sau pe dispozitivul USB se află fişiere compatibile. 4.2 Modul imagine Apăsaţi butonul de ieşire pentru a alege CARDUL DE MEMORIE din meniul principal. Scoateţi imaginea în evidenţă, apăsaţi OK pentru a accesa modul cu 9 imagini, utilizaţi / / / pentru a alege imaginea, apăsaţi OK pentru a reda imaginea într-o singură fereastră. Apăsaţi OK pentru a porni succesiunea de imagini din modul de glisare selectat.

6 4 Modificaţi modul de glisare după cum urmează: apăsaţi SETARE pentru a alege MODUL GLISARE (fereastră unică/triplă/cvadruplă), selectaţi cu, apăsaţi OK pentru a confirma. Funcţia de copiere şi ştergere În modul 9 imagini, utilizaţi pentru a selecta imaginea pe care doriţi să o copiaţi în memoria încorporată, apăsaţi OK pentru a intra în modul cu o singură imagine, apoi apăsaţi MENIU pentru a intra în interfaţa de copiere, apăsaţi OK pentru a confirma. 5. Fişier Apăsaţi butonul de ieşire pentru a alege CARDUL DE MEMORIE din meniul principal. Apăsaţi pe Fişier, apoi apăsaţi OK pentru a accesa interfaţa cu fişiere. Puteţi căuta toate fişierele de pe cardul de memorie în acest mod, şi şterge fişierele din memoria internă sau de pe dispozitivul extern. În modul 9 imagini, utilizaţi pentru a selecta imaginea pe care doriţi să o ştergeţi, apoi apăsaţi SETARE pentru a intra în interfaţa de ştergere, apăsaţi OK pentru a confirma. Funcţia de ştergere Utilizaţi pentru a selecta fişierul pe care doriţi să-l ştergeţi, apoi apăsaţi pe SETARE pentru a accesa interfaţa de ştergere, apăsaţi OK pentru a confirma.

7 5 6. Calendar Selectaţi Calendar din meniul principal, apăsaţi OK pentru a intra aici. Ora este afişată în partea de sus stânga, iar sub oră imaginile de pe cardul de memorie se vor derula succesiv în mod automat. 7.4 Efect foto: color, mono, sepia 7.5 Succesiune de imagini: Secvenţă/Aleatoriu 7.6 Efect glisare: aleatoriu, Intrare/ieşire divizată pe orizontală, jaluzele, Intrare/ieşire divizată pe verticală, radiaţie, înconjurare, 7.7 Mod foto: Ajustare automată, optimală, completă 7.8 Afișaj Contrast: Utilizaţi pentru a selecta între valoarea 00 (cea mai mică) şi 40 (cea mai mare). Luminozitate: Utilizaţi pentru a selecta între valoarea 00 (cea mai mică) şi 40 (cea mai mare). Saturaţie: Utilizaţi pentru a selecta o valoare între 00 (cea mai mică) şi 40 (cea mai mare). Nuanţe: Utilizaţi pentru a selecta între valoarea 00 (cea mai multă culoare) şi 40 (cea mai puţină culoare). 7. Setare Selectaţi Setare din meniul principal, şi apoi apăsaţi OK pentru a accesa interfaţa de Setare. Utilizaţi pentru a selecta elementul pe care doriţi să-l setaţi. Apăsaţi OK pentru a se afişa submeniul, selectaţi cu, apoi apăsaţi OK pentru a confirma. 7.9 Setare oră/dată: Apăsaţi OK, alegeţi elementele care trebuie setate cu după cum urmează: An, lună, dată, oră, minut, secundă, apăsaţi OK, utilizaţi pentru a seta, apăsaţi Salvare oră pentru a confirma Setare format oră: 12/24, apăsaţi OK, selectaţi cu, apăsaţi OK, apoi utilizaţi pentru a seta, apăsaţi OK pentru a confirma Formataţi memoria încorporată: Apăsaţi OK, alegeţi Nu/Da cu, apăsaţi OK pentru a confirma Resetare: Apăsaţi OK intrare, utilizaţi _ pentru a selecta sau deselecta în scopul resetării tuturor setărilor la valorile implicite, apăsaţi OK pentru a confirma. 7.1 Limbă: engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, olandeză, portugheză, suedeză, greacă 7.13 Ieşire: Apăsaţi aici pentru a ieşi din interfața pentru setări. 7.2 Mod de glisare: O singură fereastră, patru ferestre, trei ferestre 7.3 Viteză glisare: 3/5/15/30 secunde, 1/5/15/30minute şi 1 oră

8 6 8 Ghid de depanare Dacă aveţi probleme cu dispozitivul dumneavoastră de redare, vă rugăm să consultaţi acest ghid şi manualul. Dacă aveţi nevoie de ajutor suplimentar, vă rugăm să contactaţi departamentul nostru de Suport Tehnic. Lipsă alimentare: Vă rugăm să verificaţi dacă mufa este conectată corect. Telecomanda nu funcţionează: Vă rugăm să verificaţi dacă bateria este încărcată (bateria poate fi utilizată jumătate de an în condiţii normale). Înlocuiţi-o cu o nouă baterie, dacă este necesar. Cardul sau dispozitivul USB nu poate fi citit: Vă rugăm să verificaţi dacă aveţi fişiere stocate pe card sau pe dispozitivul USB. Dispozitivele goale nu pot fi citite. Fişierul nu poate fi citit: Vă rugăm să verificaţi dacă formatul fişierelor este compatibil cu dispozitivul de redare. Afişajul este prea luminos sau prea întunecat: Vă rugăm să reglaţi luminozitatea sau contrastul din meniul setări. Culoarea este prea luminoasă sau lipseşte: Vă rugăm să reglaţi culoarea şi contrastul. 9 Specificaţii tehnice Adaptor Intrare: AC V 50/60HZ Ieşire: DC 5V/1A Format imagine: JPEG Carduri de memorie: SD/SDHC/MMC USB: USB Host 2.0 Parametri ecran: Mărime ecran: 20,3 cm (8 inci) TFT Format imagine: 4:3 Rezoluție:800X600 Pixeli

9

URZ2034 URZ2035 URZ2036

URZ2034 URZ2035 URZ2036 Calculator URZ2034 URZ2035 URZ2036 Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Bedienungsanleitung 1. TASTENFUNKTIONEN: [ON]: Rechner einschalten [ C ]: Löschen

Mehr

Nivela laser cu linii GLL 2-50 & LR 2 Professional

Nivela laser cu linii GLL 2-50 & LR 2 Professional Nivela laser cu linii GLL 2-50 & LR 2 Professional 1 GLL 2-50 Professional Pornire mod puls. Pentru folosirea cu receptorul LR 2 Prof. LED ce indică un nivel scăzut al bateriei Selecţia liniilor Diodă

Mehr

Krüger&Matz. Owner s Manual Instrukcja Obsługi Instructiuni De Utilizare Bedienungsanleitung

Krüger&Matz. Owner s Manual Instrukcja Obsługi Instructiuni De Utilizare Bedienungsanleitung Krüger&Matz Owner s Manual Instrukcja Obsługi Instructiuni De Utilizare Bedienungsanleitung Deutsh Car multi-media player system Kruger&Matz 2DIN, 6,5" with DVB-T tuner, GPS, BT KM2001 Spis treści Functiile

Mehr

1-22 PY9288T GHID DE UTILIZARE ALIEN. PLAYER MP4/ BLUETOOTH/ RDS pentru maþinã. German

1-22 PY9288T GHID DE UTILIZARE ALIEN. PLAYER MP4/ BLUETOOTH/ RDS pentru maþinã. German PY9288T 1-22 GHID DE UTILIZARE ALIEN PLAYER MP4/ BLUETOOTH/ RDS pentru maþinã 4 71-94 47-70 23-46 47 German 48 ALIEN CONTINUT CONÞINUT INSTALARE... 50 PANOUL FRONTAL... 51 SCHEMA CONEXIUNI... 52 FUNCÞII

Mehr

Portable TV Player KM0196

Portable TV Player KM0196 Portable TV Player KM0196 BEDIENUNGSANLEITUNG MANUAL DE UTILIZARE RO DE Bedienungsanleitung SICHERHEITSANLEITUNGEN 1. Lesen Sie diese Bedienungsanleitung vor dem ersten Gebrauch und bewahren Sie auf zum

Mehr

Panou de afişare BAT 100 LSN. Ghid de operare

Panou de afişare BAT 100 LSN. Ghid de operare Panou de afişare BAT 100 LSN ro Ghid de operare BAT 100 LSN Cuprins ro 3 Cuprins 1 Instrucţiuni de siguranţă 4 2 Descrierea funcţională 4 3 Prezentare sistem 6 4 Instalare 7 5 Conexiune 11 6 Întreţinere

Mehr

AFLAŢI MAI MULTE. M20 şi M50 Cască Bluetooth

AFLAŢI MAI MULTE. M20 şi M50 Cască Bluetooth AFLAŢI MAI MULTE M20 şi M50 Cască Bluetooth PRIVIŢI CU ATENŢIE BUTON APELURI Preluare sau terminare apel (1 atingere) Reformare număr (2 atingeri) Iniţiere apelare vocală (apăsare timp de 2 secunde până

Mehr

Plantronics Voyager PRO. Ghid de utilizare

Plantronics Voyager PRO. Ghid de utilizare Plantronics Voyager PRO Ghid de utilizare Bun venit Vă mulţumim pentru achiziţionarea căştii Plantronics Voyager PRO. Acest ghid furnizează instrucţiuni pentru configurarea şi utilizarea noii căşti. Înainte

Mehr

POWERLINE 5 LCD INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

POWERLINE 5 LCD INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE POWERLINE 5 LCD INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE RO INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE POWERLINE 5 LCD Inainte de utilizarea aparatului cititi cu atentie instructiunile de utilizare! UTILIZAREA APARATULUI: Incarcator/descarcator

Mehr

Receptor digital prin satelit DSR 420

Receptor digital prin satelit DSR 420 Receptor digital prin satelit DSR 420 Manual de utilizare Sub rezerva modificărilor şi a greşelilor. Nu ne asumăm răspunderea pentru greşelile de tipar. Versiunea 1.1, 18.12.2007 Imagine de ansamblu asupra

Mehr

Accesoriu flatbed de dimensiune A3 pentru scanere Kodak

Accesoriu flatbed de dimensiune A3 pentru scanere Kodak Accesoriu flatbed de dimensiune A3 pentru scanere Kodak Ghidul utilizatorului A-61793_ro 5K3028 Siguranţă Precauţii pentru utilizator Utilizaţi scanerul şi sursa de alimentare electrică numai în interior

Mehr

MANUAL DE UTILIZARE. MICROSCOP CU CAMERĂ DIGITALĂ DIGIMICRO 2.0 SCALE Cod produs:

MANUAL DE UTILIZARE. MICROSCOP CU CAMERĂ DIGITALĂ DIGIMICRO 2.0 SCALE Cod produs: MANUAL DE UTILIZARE MICROSCOP CU CAMERĂ DIGITALĂ DIGIMICRO 2.0 SCALE Cod produs: 191250 Sumar Instrucțiuni de siguranță Descrierea aparatului Cerințe sistem Descrierea aparatului Software Instrucțiuni

Mehr

Garmin Dash Cam 10/20 Manual do proprietário

Garmin Dash Cam 10/20 Manual do proprietário Garmin Dash Cam 10/20 Manual do proprietário Noiembrie 2015 Tipărit în Taiwan 190-01711-10_0A Toate drepturile rezervate. Conform legilor privind drepturile de autor, acest manual nu poate fi copiat, în

Mehr

Panou de afişare BAT 100 LSN. ro Ghid de operare

Panou de afişare BAT 100 LSN. ro Ghid de operare Panou de afişare BAT 100 LSN ro Ghid de operare Panou de afişare Cuprins ro 3 Cuprins 1 Siguranţă 4 2 Scurte informaţii 4 3 Prezentare generală a sistemului 5 4 Instalare 6 5 Conexiune 11 6 Întreţinere

Mehr

De la avion pana la primul curs. Bo Yuan, Stefan Dumitrescu

De la avion pana la primul curs. Bo Yuan, Stefan Dumitrescu De la avion pana la primul curs Bo Yuan, Stefan Dumitrescu Cuprins 1. Acomodare/ Cazare 2. Inscriere 3. Mijloace de transport in comun 4. Generalitati despre Uni Stuttgart 5. Modulhandbuch -ul 1. Acomodare/

Mehr

A B C 74 319 0523 0 G3113. 74 421 0198 0 RMZ792 [mm]

A B C 74 319 0523 0 G3113. 74 421 0198 0 RMZ792 [mm] 74 319 0523 0 G3113 de Installationsanleitung es Instrucciones de montaje el Οδηγίες Εγκατάστασης en Installation Instructions no Installasjonsveiledning sr Uputstva za montažu 7 4 3 1 9 0 5 2 3 0 fr Instructions

Mehr

FLASHBACK: Der Mechanismus ist nicht komplett, verstehst du? Es fehlt ein Teil. Seit neunzehnhunderteinundsechzig.

FLASHBACK: Der Mechanismus ist nicht komplett, verstehst du? Es fehlt ein Teil. Seit neunzehnhunderteinundsechzig. Episodul 12 Musica sacra Anei îi mai rămân 65 de minute. În Biserică descoperă că misterioasa cutiuńă muzicală este un element care lipseşte al orgii. Femeia în roşu reapare şi cere o cheie. Despre ce

Mehr

Ghid de referinţă pentru utilizator

Ghid de referinţă pentru utilizator Ghid de referinţă pentru utilizator RBLQ05+07CAV3 RDLQ05+07CAV3 RKCB07CAV3 RK2CB07CAV3 RKMBUHCA3V3 RKMBUHCA9W romană Cuprins Cuprins Măsuri de siguranţă generale 2. Despre documentaţie... 2.. Explicaţia

Mehr

WCS Sistem audio home theater. Manual de utilizare. GEMBIRD Deutschland GmbH Lange Wende 38 D Soest

WCS Sistem audio home theater. Manual de utilizare. GEMBIRD Deutschland GmbH Lange Wende 38 D Soest 5.1 Sistem audio home theater GEMBIRD Deutschland GmbH Lange Wende 38 D-59494 Soest Manual de utilizare Handbuch_WCS6006_rumaenisch_druck.indd 1 24.06.2008 10:39:51 Cuprins 1. Informaţii generale 3 2.

Mehr

Manual de instructiuni

Manual de instructiuni RO- Romana Manual de instructiuni Detector scapari cu camera foto integrata LD 500 LD 500 V1.00 Pagina 1 din 44 Cuprins 1 Cuprins 1 Cuprins... 2 2 Cuvant inainte... 4 3 Instructiuni de siguranta... 5 3.1

Mehr

maps + more Manual de instrucţiuni Română

maps + more Manual de instrucţiuni Română maps + more Manual de instrucţiuni Română Iunie 2012 Simbolul pubelei de gunoi pe roţi, barate înseamnă că în Uniunea Europeană produsul trebuie introdus unui sistem de colectare selectată a deşeurilor.

Mehr

SAUTER TU-US Version /2014 RO

SAUTER TU-US Version /2014 RO Sauter GmbH Ziegelei 1 D-72336 Balingen E-Mail: info@sauter.eu Tel: +49-[0]7433-9933-199 Fax: +49-[0]7433-9933-149 Internet: www.sauter.eu Manual de utilizare Aparat ultrasonic digital de masura a grosimii

Mehr

Geo6X SP Geo6X SP KIT Geo6X SP GREEN KIT

Geo6X SP Geo6X SP KIT Geo6X SP GREEN KIT RO Geo6X SP Geo6X SP KIT Geo6X SP GREEN KIT MANUAL UTILIZARE www.geo-fennel-echipamente.ro Stimate client, Vă mulțumim pentru încrederea noastră în faptul că ati achiziționat un instrument geo-fennel.

Mehr

AFLAŢI MAI MULTE. Voyager PRO HD Cască Bluetooth

AFLAŢI MAI MULTE. Voyager PRO HD Cască Bluetooth AFLAŢI MAI MULTE Voyager PRO HD Cască Bluetooth PRIVIŢI CU ATENŢIE BUTON APELURI Preluare sau terminare apel (1 atingere). Consultaţi Informaţii despre senzori pentru informaţii privind modul de a răspunde

Mehr

GLM 80 Professional. Telemetrul laser. Tija pentru telemetru R 60. GLM 80 & R 60 Professional. Power Tools

GLM 80 Professional. Telemetrul laser. Tija pentru telemetru R 60. GLM 80 & R 60 Professional. Power Tools GLM Telemetrul laser GLM 80 Professional Tija pentru telemetru R 60 α PT-MT/MKP-EA - Füllemann Jan 2011 Robert Bosch GmbH 2011. Alle Rechte vorbehalten, auch bzgl. jeder Verfügung, Verwertung, 1 Reproduktion,

Mehr

Sistem de transmisie radio Topologie tip arbore Data radio DX80DR2M-H6

Sistem de transmisie radio Topologie tip arbore Data radio DX80DR2M-H6 Antenă externă (conexiune RG58 RP- SMA) Indicator integrat al puterii semnalului: Configurare cu comutator DIP Modbus RTU (RS485) Reţea arbore cu organizare proprie Repetor pentru extinderea reţelei Transmisie

Mehr

Blaser Jagdwaffen GmbH D Isny Germany

Blaser Jagdwaffen GmbH D Isny Germany Blaser Jagdwaffen GmbH D-88316 Isny Germany 3.2. 2.3. 1.1. 2.1. 3.2. 2.4. 1.1. 2.1. 4.1. 2.4. 4.1. 1.2. 2.2. 3.1. 4.2. 1.2. 2.2. 3.1. 4.2. 1 8.1. 8.2. 17 2 6.1. 9.1. 16 3 15 6.1. 9.1. 13 4 14 5 6 7.1.

Mehr

Deutschland. Am jucat in zilele pe mare de pana acum peste 1800 de done.

Deutschland. Am jucat in zilele pe mare de pana acum peste 1800 de done. Day 95 Date 20.01.18/Samstag/Sambata Location From Salalah, Oman to Aqaba, 3278km Weather Wenig Wolken, kaum Wind, 23 C / nori putini, aproape fara vant, 23 C Location 14 46 N 53 08 E Gestern um Mitternacht

Mehr

AFLAŢI MAI MULTE. Cască M1100 Savor Bluetooth

AFLAŢI MAI MULTE. Cască M1100 Savor Bluetooth AFLAŢI MAI MULTE Cască M1100 Savor Bluetooth PRIVIŢI CU ATENŢIE BUTON APELURI Preluare sau terminare apel (1 atingere) Reformare număr (2 atingeri) Refacere conexiune pierdută (1 atingere) Activare împerechere

Mehr

Bedienungsanleitung DE 3

Bedienungsanleitung DE 3 Bedienungsanleitung DE 3 Bedienungsanleitung DE 4 Bedienungsanleitung DE 5 Bedienungsanleitung DE 6 Bedienungsanleitung DE a. Google Suche Tippen um die Seite Google Suche zu öffnen b. Sprachsuche Tippen

Mehr

NAR0460 Magnifier Lamp 5D (48 SMD)

NAR0460 Magnifier Lamp 5D (48 SMD) NAR0460 Magnifier Lamp 5D (48 SMD) Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Bedienungsanleitung Vielen Dank für den Kauf unserer Lupenleuchte. Die Lupenleuchte

Mehr

MIE0209. DVB-T / DVB-T2 Signal Finder

MIE0209. DVB-T / DVB-T2 Signal Finder MIE0209 DVB-T / DVB-T2 Signal Finder Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Bedienungsanleitung 1. Sicherheitsanweisungen Bitte lesen Sie diese Bedienungsanleitung

Mehr

MANUAL DE UTILIZARE ÎNTREBĂRI? ATENŢIE. N. Modelului PFEVEX Nr. de Serie. Scrieţi numărul de serie în spaţiul de mai sus, pentru referinţă.

MANUAL DE UTILIZARE ÎNTREBĂRI? ATENŢIE. N. Modelului PFEVEX Nr. de Serie. Scrieţi numărul de serie în spaţiul de mai sus, pentru referinţă. N. Modelului PFEVEX7490.0 Nr. de Serie Scrieţi numărul de serie în spaţiul de mai sus, pentru referinţă. MANUAL DE UTILIZARE Eticheta cu Numărul de Serie ÎNTREBĂRI? Dacă aveţi întrebări sau dacă există

Mehr

Taxi möglich, nicht gerade attraktiv. atractiva, de calatorit se poate numai cu taximetrul.

Taxi möglich, nicht gerade attraktiv. atractiva, de calatorit se poate numai cu taximetrul. Day 93 Date 18.01.18/Donnerstag/Joi Location From Maldives to Salalah, Oman 2594km Weather Himmel teilweise bedeckt, 29 C/cerul partial acoperit, 29 C Location 13 18 N 59 41 E Ab Morgen erreichen wir den

Mehr

SCARIFICATOR GAZON YT6702

SCARIFICATOR GAZON YT6702 SCARIFICATOR GAZON YT6702 WWEWEWW YT6702 SCARIFICATOR INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Cititi aceste instructiuni inainte de a utiliza produsul! 2 1 24 23 RO DE 1 Maner 15 Colector iarba 1 Griff 15 Grasfangbox

Mehr

USER MANUAL MANUEL D UTILISATION BEDIENUNGSANLEITUNG MANUAL DE INSTRUÇÕES MANUAL DE UTILIZARE NAVODILA ZA UPORABO HANDLEIDING MANUAL DE INSTRUCCIONES

USER MANUAL MANUEL D UTILISATION BEDIENUNGSANLEITUNG MANUAL DE INSTRUÇÕES MANUAL DE UTILIZARE NAVODILA ZA UPORABO HANDLEIDING MANUAL DE INSTRUCCIONES USB STEREO MIXER TABLE DE MIXAGE STEREO USB USB STEREOMISCHPULT MIXER STEREO USB MESA DE MISTURA STEREO USB STEREO MIKSER USB STEREO MENGPANEEL MEZCLADOR USB ESTEREO Ref.: DJM250BT-MKII USER MANUAL MANUEL

Mehr

Krüger&Matz. Română Polski English. Deutsch

Krüger&Matz. Română Polski English. Deutsch Krüger&Matz Română Polski English Deutsch Bedienungsanleitung Deutsch 3 Bedienungsanleitung Deutsch 4 Bedienungsanleitung Deutsch 5 Bedienungsanleitung 1. Netz- und Sperrtaste Drücken und halten um das

Mehr

Suez Kanal: AidaCara befindet sich im Bittersee / AidaCara se gaseste in Marea Amara

Suez Kanal: AidaCara befindet sich im Bittersee / AidaCara se gaseste in Marea Amara Day 102 Date 27.01.18/Samstag/Sambata Location From Aqaba to Limassol 926km Weather Am Morgen etwas Sonne, danach Regen, 15-18 C/dimineata senin, apoi ploaie si vant, 15-18 C Location 30 08 Nord 32 34

Mehr

maps + more Manual de instrucţiuni Română

maps + more Manual de instrucţiuni Română maps + more Manual de instrucţiuni Română Noiembrie 2012 Simbolul pubelei de gunoi pe roţi, barate înseamnă că în Uniunea Europeană produsul trebuie introdus unui sistem de colectare selectată a deşeurilor.

Mehr

Manual de instrucţiuni. NAVIGON 63xx NAVIGON Live Services. Română

Manual de instrucţiuni. NAVIGON 63xx NAVIGON Live Services. Română Manual de instrucţiuni NAVIGON 63xx NAVIGON Live Services Română Decembrie 2009 Simbolul pubelei de gunoi pe roţi, barate înseamnă că în Uniunea Europeană produsul trebuie introdus unui sistem de colectare

Mehr

Sisteme Modul 45, aparate de comutare i conectare

Sisteme Modul 45, aparate de comutare i conectare Sisteme Modul, aparate de comutare i conectare Taster Buton cu revenire pentru comutare Buton cu revenire jaluzele Întrerup tor Variator cu clap Întrerup tor Întrerup tor cap-scar Întrerup tor în serie

Mehr

Noutati in Allplan 2006

Noutati in Allplan 2006 Noutati in Allplan 2006 Weißer Text..ATRotis Serif 55..Weißer Text Weißer Text..ATRotis Serif 55..Weißer Text Weißer Text..ATRotis Semisans 55..Weißer Text Weißer Text..ATRotis Semisans 55..Weißer Text

Mehr

Bedienungsanleitung DE 3

Bedienungsanleitung DE 3 Bedienungsanleitung DE 3 Bedienungsanleitung LIEFERUMFANG Hauptgerät 1 St. Satellit-Lautsprecher 2 St. Bedienungsanleitung Audiokabel Remote control MERKMALE 1. Dieses System kann zusammen mit allen elektronischen

Mehr

vívoactive Manual de utilizare

vívoactive Manual de utilizare vívoactive Manual de utilizare 2015 Garmin Ltd. sau filialele sale Toate drepturile rezervate. Conform legilor privind drepturile de autor, acest manual nu poate fi copiat, în întregime sau parţial, fără

Mehr

SOLARTHERMIE - SOLAR THERMAL - SOLAR TÉRMICO- SOLAR TERMIC - SOLARE TERMICO. 5 intrări, 2 ieşiri. Instrucţiuni de montare şi funcţionare

SOLARTHERMIE - SOLAR THERMAL - SOLAR TÉRMICO- SOLAR TERMIC - SOLARE TERMICO. 5 intrări, 2 ieşiri. Instrucţiuni de montare şi funcţionare SOLARTHERMIE - SOLAR THERMAL - SOLAR TÉRMICO- SOLAR TERMIC - SOLARE TERMICO Regulator diferenţial de temperatură 5 intrări, 2 ieşiri FR Instrucţiuni de montare şi funcţionare Cuprins Măsuri generale de

Mehr

Informaţii despre producător

Informaţii despre producător Informaţii despre producător JK-International GmbH, Division JK-Global Service Rottbitzer Straße 69 53604 Bad Honnef (Rottbitze) GERMANY +49 (0) 22 24 / 818-861 +49 (0) 22 24 / 818-205 E-mail: service@jk-globalservice.de

Mehr

Cazan mural in condensatie

Cazan mural in condensatie Vitodens 050-W: Cazan mural in condensatie Seite 1 8/1/2014 Viessmann Werke Cazan mural in condensatie Vitodens 050-W, Tip BPJC Cazan mural in condensatie Caracteristicile produsului Puteri (cazan combi)

Mehr

Instrucţiuni de utilizare

Instrucţiuni de utilizare 6303 2943 10/2004 RO Pentru utilizator Instrucţiuni de utilizare Termostat de încapere RC20 Citiţi cu atenţie înainte de utilizare Cuprins 1 Prezentare..................................... 4 2 Ce ar trebui

Mehr

Imigrație Documente. Documente - General. Documente - Informații personale. Solicitare formular. Întreabă când a fost un documentul emis

Imigrație Documente. Documente - General. Documente - Informații personale. Solicitare formular. Întreabă când a fost un documentul emis - General Unde pot găsi un formular pentru? Solicitare formular Când a fost emis [documentul]? Întreabă când a fost un documentul emis Unde a fost emis [documentul]? Întreabă unde a fost un documentul

Mehr

ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ

ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ - ROMÂNĂ Manual de utilizare Piscine de exterior Nr. art.: SPA01 perla SPA02 perla alb bleu Sanotechnik Handelsgesellschaft m.b.h. Industriestrasse 5 A-2752 Wöllersdorf Tel.: 0043/2622/421 93-0 Fax. 0043/2622/421

Mehr

Instrucțiuni de utilizare Uscător de rufe cu pompă de căldură

Instrucțiuni de utilizare Uscător de rufe cu pompă de căldură Instrucțiuni de utilizare Uscător de rufe cu pompă de căldură Este esenţial să citiţi instrucţiunile de utilizare înainte de amplasare - instalare - punerea în funcţiune. Astfel vă protejaţi şi evitaţi

Mehr

PELLET STOVE. INSTALARE / SERVICE Manual de instalare SOBA PELETI Seria BURNiT PD Comfort Plus 8 kw, 10 kw

PELLET STOVE. INSTALARE / SERVICE Manual de instalare SOBA PELETI Seria BURNiT PD Comfort Plus 8 kw, 10 kw RO PELLET STOVE INSTALARE / SERVICE Manual de instalare SOBA PELETI Seria 8 kw, 10 kw NES New Energy Systems Ltd. 12 Madara Blvd. 9700 Shumen, Bulgaria tel: +359 54 874 536; +359 54 874 555 fax: +359 54

Mehr

Hoval EnerVal ( ) Acumulator de energie

Hoval EnerVal ( ) Acumulator de energie Descriere EnerVal (200, 300) Rezervor tampon de energie din otel pentru conectarea hidraulica la cazan pe peleti, pompa de caldura si instalatii solare Volum: 200, 300 l Izolatie termica din spuma poliuretanica

Mehr

Scanere din seria i1400

Scanere din seria i1400 Scanere din seria i1400 Ghidul utilizatorului A-61550_ro 5K2322 Ghidul utilizatorului de pe CD-ul de instalare Siguranţa Precauţii pentru utilizator Aşezaţi scanerul pe o suprafaţă de lucru solidă şi plană,

Mehr

English... 2. Română... 19. Deutsch... 36

English... 2. Română... 19. Deutsch... 36 English... 2 Română... 19 Deutsch... 36 V 1.23 Content Introduction... 3 Intended use... 3 Supplied items... 3 Technical data... 4 System requirements... 4 Safety instructions... 4 Operating environment...

Mehr

Descărcător de curent de trăsnet MCF Tehnologie brevetată cu eclator cu carbon pentru reţele alimentate cu 400 / 690 V

Descărcător de curent de trăsnet MCF Tehnologie brevetată cu eclator cu carbon pentru reţele alimentate cu 400 / 690 V Descărcător de curent de trăsnet MCF Tehnologie brevetată cu eclator cu carbon pentru reţele alimentate cu 400 / 690 V THINK CONNECTED. TBS OBO 1 Cea mai mare disponibilitate a instalaţiei în cele mai

Mehr

Manual de instrucţiuni. NAVIGON 14xx 24xx. Română

Manual de instrucţiuni. NAVIGON 14xx 24xx. Română Manual de instrucţiuni NAVIGON 14xx 24xx Română Septembrie 2009 Simbolul pubelei de gunoi pe roţi, barate înseamnă că în Uniunea Europeană produsul trebuie introdus unui sistem de colectare selectată a

Mehr

Cel mai eficient echipament de acest gen pentru redresat si indreptata cabinele de la camioane.

Cel mai eficient echipament de acest gen pentru redresat si indreptata cabinele de la camioane. Cel mai eficient echipament de acest gen pentru redresat si indreptata cabinele de la camioane. IPE 240 INP 200 JOATP151 Standul de redresare al cabinei tip JOSAM, este un dispozitiv puternic și stabil

Mehr

CEAS DEŞTEPTĂTOR RADIO-CONTROLAT CU PROIECTOR Manual de utilizare

CEAS DEŞTEPTĂTOR RADIO-CONTROLAT CU PROIECTOR Manual de utilizare CEAS DEŞTEPTĂTOR RADIO-CONTROLAT CU PROIECTOR Manual de utilizare INTRODUCERE : Vă felicităm pentru achiziţionarea acestui ceas deşteptător cu proiector, care afişează şi temperatura şi umiditatea interioară.

Mehr

ROBEX AUTOMATIZARI SRL. SOSEAUA BORSULUI NR.40 ORADEA ROMANIA TELEFON: FAX:

ROBEX AUTOMATIZARI SRL. SOSEAUA BORSULUI NR.40 ORADEA ROMANIA TELEFON: FAX: Manual de exploatare CC28 Transmițător pentru gaze și vapori inflamabili CUPRINS Pentru siguranța dumneavoastră 3 Sugestii pentru exploatare 3 Descriere generală 4 Principiul de detectare 4 Construcție

Mehr

Durata sederii in Limassol: 7 ore. Aufenthalt in Limassol 7 Stunden.

Durata sederii in Limassol: 7 ore. Aufenthalt in Limassol 7 Stunden. Day 103 Date 28.01.18/Sonntag/Dumineca Location Limassol /Zypern Weather Am Vormittag sonnig, danach wolkig, 17-18 C / dimineata soare, apoi cer innorat 17-18 C Location 34 39 Nord 33 01 Est AidaCara hatte

Mehr

I n c l u s i v r e g i s t r u l d e c o n t r o l c o n f o r m T R V B H 118. B i o C o n t r o l

I n c l u s i v r e g i s t r u l d e c o n t r o l c o n f o r m T R V B H 118. B i o C o n t r o l Instructiuni de utilizare I n c l u s i v r e g i s t r u l d e c o n t r o l c o n f o r m T R V B H 118 firematic 25-150 B i o C o n t r o l HERZ Armaturen Ges.m.b.H. Geschäftsbereich HERZ Feuerungstechnik

Mehr

CAR DVR PY0011. Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO

CAR DVR PY0011. Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO CAR DVR PY0011 Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Bedienungsanleitung Aussehen und Funktionen DE 3 Bedienungsanleitung DE 4 Bedienungsanleitung 1. Halteklammer

Mehr

Instrucţiuni de utilizare maşină de spălat cu uscător

Instrucţiuni de utilizare maşină de spălat cu uscător Instrucţiuni de utilizare maşină de spălat cu uscător Este esenţial să citiţi instrucţiunile de utilizare înainte de amplasare - instalare - punerea în funcţiune. Astfel vă protejaţi şi evitaţi pagubele.

Mehr

Manual de operare. testo 340 Analizor de gaze arse

Manual de operare. testo 340 Analizor de gaze arse Manual de operare testo 340 Analizor de gaze arse ro 2 Informații generale Informații generale Vă rugăm să citiți cu atenție acest document și să vă familiarizați cu utilizarea produsului înainte de folosirea

Mehr

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Episodul 13 Ajutor Divin

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Episodul 13 Ajutor Divin Episodul 13 Ajutor Divin Biserica pare a fi locul potrivit pentru strângerea de informańii. Pastorul îi explică Anei melodia şi îi spune că este cheia unei maşini a timpului. Dar, la ce maşină se referă

Mehr

Manual de utilizare sistem de comenzi single "SES"

Manual de utilizare sistem de comenzi single SES Seite 1 von 23 Manual de utilizare sistem de comenzi single "SES" Single Temperiertechnik GmbH Ostring 17-19 D-73269 Hochdorf Telefon (07153) 30 09-0 Telefax (07153) 30 09 50 E-Mail: Internet: info@single-temp.de

Mehr

COMPUTER: Misiunea Berlin. 9 noimebrie, ora 20:30 pm. Ai 30 de minute pentru a salva Germania. Trebuie să te pui pe treabă.

COMPUTER: Misiunea Berlin. 9 noimebrie, ora 20:30 pm. Ai 30 de minute pentru a salva Germania. Trebuie să te pui pe treabă. Episodul 23 Pe curând Cineva o ajută pe Ana să ajungă pe strada Bernauer luând-o pe motoreta sa. Cel care o ajută şi care-i urează mult noroc în Berlin se numeşte Emre Ogur. Jucătorul o sfătuieşte pe Ana

Mehr

Analizor pentru gaze de ardere testo 330 LL. Manual de utilizare

Analizor pentru gaze de ardere testo 330 LL. Manual de utilizare Analizor pentru gaze de ardere testo 330 LL Manual de utilizare Pos: 1 /TD /Überschriften/1. Inhalt @ 0\mod_1177587817070_79.doc @ 1243 @ 1 @ 1 1 Cuprins 1 Cuprins 1 Cuprins... 3 2 Siguranță și mediu...

Mehr

Labor Octave/Matlab Befehle (Beispiele):

Labor Octave/Matlab Befehle (Beispiele): Labor 8-207 Octave/Matlab Befehle (Beispiele): >> A=[ 2 2 3 4 6] >> B=[6 6 3 3] >> ismember(a,b) >> unique(a) >> unique(b) >> nchoosek([ a, b, c ],2) >> nchoosek(5,2) >> Y=[ 2 2 5 2 2 3 3 5 5 2] >> unique(y)

Mehr

Merkmale. Technische Daten. Zubehör (Packungsinhalt) Bedienungsanleitung

Merkmale. Technische Daten. Zubehör (Packungsinhalt) Bedienungsanleitung Bedienungsanleitung Merkmale Einfaches You Tube Hochladen um Dateien mit ihren Freunden zu teilen Dateiübertragung zu i-pod/ PSP/ Mobiltelefon USB 2.0 Schnittstelle Automatisches Erkennen von NTSC/PAL

Mehr

Atestat Subiecte -Sisteme de Operare şi abilităţi de tehnoredactare

Atestat Subiecte -Sisteme de Operare şi abilităţi de tehnoredactare Atestat 015. Subiecte -Sisteme de Operare şi abilităţi de tehnoredactare Subiectul 1. În folderul Atestat015 creaţi un folder cu numele dumneavoastră în care veţi salva următoarele cerinţe cu următoarele

Mehr

Manual de utilizare Televizor LCD TX-20LA80F TX-20LA80FS

Manual de utilizare Televizor LCD TX-20LA80F TX-20LA80FS Manual de utilizare Televizor LCD TX20LA80F TX20LA80FS Nr. model OFF TIMER GUIDE TV/AV MENU EXIT TEXT F.P. INDEX HOLD 1 2 3 4 5 6 7 8 9 C 0 VCR ASPECT N REC VCR DVD PROGRAMME TV Român Citi i aceste instruc

Mehr

drum de munte cu serpentine. Drumul pana la Petra dureaza Petra (der griechische Name) befindet sich in einem Tal mit einer doua ore.

drum de munte cu serpentine. Drumul pana la Petra dureaza Petra (der griechische Name) befindet sich in einem Tal mit einer doua ore. Day 100 Date 25.01.18/Donnerstag/Joi Location Aqaba, Jordanien Weather Kaltes Wetter, windig, Regen und am Nachmittag Schnee/Vreme rece, vant puternic, ploaie iar dupa amiaza ninsoare. Location 25 50 Nord

Mehr

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Bewerbung um die Aufnahme in die Studienförderung Sur-place Rumänien der Konrad-Adenauer-Stiftung (Bitte vollständig in Druckbuchstaben oder maschinenschriftlich

Mehr

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Bewerbung um die Aufnahme in die Studienförderung Sur-place Rumänien der Konrad-Adenauer-Stiftung (Bitte vollständig in Druckbuchstaben oder maschinenschriftlich

Mehr

Buletin informativ privind asigurarea medicală în Germania pentru prostituate (Merkblatt zur Krankenversicherung in Deutschland für Prostituierte)

Buletin informativ privind asigurarea medicală în Germania pentru prostituate (Merkblatt zur Krankenversicherung in Deutschland für Prostituierte) Buletin informativ privind asigurarea medicală în Germania pentru prostituate (Merkblatt zur Krankenversicherung in Deutschland für Prostituierte) Toate persoanele, care trăiesc în Germania, trebuie să

Mehr

PIANI COTTURA EM/30 2G - EM/30 2G AI - EM/30 2G AI AL EM/30 2P - EM/30 2P T - VM/30 2P - VM/30 2P T

PIANI COTTURA EM/30 2G - EM/30 2G AI - EM/30 2G AI AL EM/30 2P - EM/30 2P T - VM/30 2P - VM/30 2P T INSTRUCTIUNI DE INSTALARE SI RECOMANDARI PENTRU UTILZAREA SI INTRETINEREA PLITELOR EINBAU-ANLEITUNG UND EMPFEHLUNGEN FÜR GEBRAUCH UND INSTANDHALTUNG KOCHFELDER INSTRUCTIONS POUR L INSTALLATION ET RECOMMANDATIONS

Mehr

Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO

Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO CAR DVR KOM0581 Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Produktübersicht Bedienungsanleitung DE 3 Bedienungsanleitung DE 1. Bildschirm 2700 drehbar 2. Lichtanzeige

Mehr

Kære Kunde, Gigaset Communications GmbH er retlig efterfølger til Siemens

Kære Kunde, Gigaset Communications GmbH er retlig efterfølger til Siemens EN DE FR IT NL ES PT Dear Customer, Gigaset Communications GmbH is the legal successor to Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co. KG (SHC), which in turn continued the Gigaset business

Mehr

Televiziune digitală de la TechniSat

Televiziune digitală de la TechniSat Televiziune digitală de la TechniSat Suma tuturor avantajelor Română Q2/09 www.technisat.ro TechniSat în România Stimate cititor, Suntem încântaţi că aţi luat decizia de a citi broşura noastră destinată

Mehr

(spre avantajul meu). Jogging 10,1 km

(spre avantajul meu). Jogging 10,1 km Day 92 Date 17.01.18/Mittwoch/Miercuri Location From Maledives to Salalah, Oman 2594km Weather Himmel bedeckt, hohe Luftfeuchtigkeit, 28-29 C / Cer acoperit, umiditate mare, 28-29 C Location AidaCara benötigt

Mehr

Informaţii de service Kit schimb de ulei pentru cutii de viteze automate 5HP / 6HP

Informaţii de service Kit schimb de ulei pentru cutii de viteze automate 5HP / 6HP Pericol de accidentare pentru piele şi ochi datorită pieselor şi lichidelor fierbinţi. Sunt posibile arsuri şi opăriri. Purtaţi ochelari de protecţie, mănuşi de protecţie şi haine de protecţie! Componentele

Mehr

ADN 202/2 ADN 200/2 ADN 230/2 ADN 203/2 ADN 201/2. Gebrauchsanweisung

ADN 202/2 ADN 200/2 ADN 230/2 ADN 203/2 ADN 201/2. Gebrauchsanweisung ADN 202/2 ADN 200/2 ADN 230/2 ADN 203/2 ADN 201/2 Gebrauchsanweisung DE SICHERHEITSHINWEISE LESEN SIE BITTE DIE GEBRAUCHSANWEISUNG SORGFÄLTIG DURCH! Bei Nichtbeachtung der in der Gebrauchsanweisung genannten

Mehr

Diagnoză. Privire de ansamblu asupra produsului

Diagnoză. Privire de ansamblu asupra produsului Diagnoză Privire de ansamblu asupra produsului Diagnoză Privire de ansamblu asupra produsului Ediţia 7 Prezentul material nu face obiectul unor modificări periodice. Veţi găsi versiunea curentă la adresa

Mehr

GRUNDFOS INSTRUCŢIUNI. SMART Digital - DDC. Instrucţiuni de instalare şi utilizare

GRUNDFOS INSTRUCŢIUNI. SMART Digital - DDC. Instrucţiuni de instalare şi utilizare GRUNDFOS INSTRUCŢIUNI SMART Digital - DDC Instrucţiuni de instalare şi utilizare Declaraţie de conformitate Declaraţie de conformitate RO Declaraţie de Conformitate Noi, Grundfos, declarăm pe propria răspundere

Mehr

Lecţia 7 / Lektion 7. Grammatik / Gramatică

Lecţia 7 / Lektion 7. Grammatik / Gramatică Lecţia 7 / Lektion 7 Grammatik / Gramatică Das Futurum I / Viitorul prezent Futurum I se formează în limba germană cu ajutorul auxiliarului werden conjugat la timpul prezent şi infinitivul verbului de

Mehr

TABLET 11.6 WINDOWS 10 KM1160

TABLET 11.6 WINDOWS 10 KM1160 TABLET 11.6 WINDOWS 10 KM1160 BEDIENUNGSANLEITUNG OWNER S MANUAL MANUAL DE UTILIZARE Polski English Deutsch Română Bedienungsanleitung I. Sicherheitsanleitungen 1. Dieses Gerät eignet sich für die Verwendung

Mehr

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Manualul de utilizare

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Manualul de utilizare SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Manualul de utilizare Introducere Aţi ales un autovehicul ŠKODA, vă mulţumim pentru încredere. Autovehiculul ŠKODA reprezintă un autovehicul cu cea mai modernă tehnologie şi

Mehr

Tablet 7" KOM0701. Bedienungsanleitung User's manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare

Tablet 7 KOM0701. Bedienungsanleitung User's manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare Tablet 7" KOM0701 Bedienungsanleitung User's manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Bedienungsanleitung Inhalt Willkommen 4 Wichtige Notizen 4 Größe und Aussehen 5 I. Erste Schritte

Mehr

IAN IAN 75768

IAN IAN 75768 Before reading, unfold the page containing the illustrations and familiarise yourself with all functions of the device. Înainte de a citi instrucţiunile, priviţi imaginile şi familiarizaţi-vă cu toate

Mehr

Auswandern Studieren. Studieren - Universität. Angeben, dass man sich einschreiben will. Aș vrea să aplic la cursul de.

Auswandern Studieren. Studieren - Universität. Angeben, dass man sich einschreiben will. Aș vrea să aplic la cursul de. - Universität Ich möchte mich an der Universität einschreiben. Angeben, dass man sich einschreiben will Aș vrea să mă înscriu la universitate. Ich möchte mich für den anmelden. Angeben, dass man sich für

Mehr

30 Minuten Schreibe über deine Freundin / deinen Freund unter dem Titel: So bist du! (etwa 70 Wörter, +/-10%). Dein Text beginnt so: Du bist

30 Minuten Schreibe über deine Freundin / deinen Freund unter dem Titel: So bist du! (etwa 70 Wörter, +/-10%). Dein Text beginnt so: Du bist A1 Kls. VII-VIII Schriftliche Produktion CNP: 30 Minuten Schreibe über deine Freundin / deinen Freund unter dem Titel: So bist du! (etwa 70 Wörter, +/-10%). Dein Text beginnt so: Du bist A1 Kls. VII-VIII

Mehr

M 1034D Manual de Utilizare

M 1034D Manual de Utilizare M 1034D Manual de Utilizare 1 INSTRUCTIUNI IMPORTANTE DE SECURITATE baza. In cazul utilizarii acestei masini de cusut trebuiesc respectate urmatoarele instructiuni de securitate de Cititi toate instructiunile

Mehr

URZ2034 URZ2035 URZ2036

URZ2034 URZ2035 URZ2036 Calculator URZ2034 URZ2035 URZ2036 Bedienungsanleitung Owner s manual Instrukcja obsługi Manual de utilizare DE EN PL RO Bedienungsanleitung 1. TASTENFUNKTIONEN: [ON]: Rechner einschalten [ C ]: Löschen

Mehr

Instrucţiuni de montaj şi întreţinere

Instrucţiuni de montaj şi întreţinere 6301 9640 05/2003 RO Pentru compania de specialitate Instrucţiuni de montaj şi întreţinere Boiler bivalent de încălzire a apei SM300/1 A se citi cu atenţie înainte de montaj şi întreţinere Instrucţiuni

Mehr

Bedienungsanleitung DE 3

Bedienungsanleitung DE 3 Bedienungsanleitung DE 3 Bedienungsanleitung DE 4 Bedienungsanleitung DE 5 Bedienungsanleitung DE 6 Bedienungsanleitung DE 7 Bedienungsanleitung DE 8 Bedienungsanleitung DE 9 Bedienungsanleitung DE 10

Mehr

Prospect: Informaţii pentru pacient

Prospect: Informaţii pentru pacient AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. 5440/2013/01-07 Anexa 1 NR. 5441/2013/01-07 Prospect Prospect: Informaţii pentru pacient Rivastigmina Torrent 4,6 mg/24 ore plasture transdermic Rivastigmina Torrent

Mehr

IAN IAN 75786

IAN IAN 75786 Before reading, unfold the page containing the illustrations and familiarise yourself with all functions of the device. Înainte de a citi instrucţiunile, priviţi imaginile şi familiarizaţi-vă cu toate

Mehr