Arzătoarele şi plăcile ceramice pentru arzătoare de la Schwank. Tehnologii inovatoare şi generarea eficientă a căldurii

Größe: px
Ab Seite anzeigen:

Download "Arzătoarele şi plăcile ceramice pentru arzătoare de la Schwank. Tehnologii inovatoare şi generarea eficientă a căldurii"

Transkript

1 Arzătoarele şi plăcile ceramice pentru arzătoare de la Schwank Tehnologii inovatoare şi generarea eficientă a căldurii

2 Schwank Inovaţie pentru o combustie ecologică Caracteristici şi eficientă maximă Lider al producătorilor din 1938 Calitate Made in Germany Primul arzător ceramic pe gaz din lume a fost creat şi patentat de Günther Schwank, fondatorul Grupului Schwank, în De atunci, Schwank a evoluat devenind unul din liderii producătorilor de plăci ceramice şi arzătoare. Obiectivul: atingerea randamentului maxim şi a eficienţei maxime combinate cu o combustie ecologică. În întreaga lume, numele Schwank se bucură de o reputaţie excelentă în domeniul radiantelor ceramice infraroşu pe gaz. Standardul extraordinar de ridicat al calităţii, durata lungă de viaţă, dar şi aspectul economic dublate de o combustie ecologică vorbesc de la sine. Datorită producţiei interne Made in Germany a arzătoarelor şi plăcilor ceramice pentru arzătoare, dar şi a funcţiilor R&D dedicate, Schwank a reuşit să asigure cu încredere aceste proprietăţi şi să le îmbunătăţească tot mai mult pe parcursul anilor. 02 Prima placă ceramică pentru arzător pe gaz; aproximativ 1938.

3 Tehnologia arzătorului Schwank Obţinută de la soare Putere Calorică la Cerere Combustie Curată Baza tuturor arzătoarelor Schwank este placa ceramică: ceraschwank. În cele aproximativ orificii convexe ale sale, amestecul de gaz şi aer arde omogen şi curat. Datorită acestei reacţii de încălzire, suprafaţa ceramică atinge temperaturi de până la oc, emiţând radiaţie infraroşie la fel ca şi soarele. În funcţie de structura plăcii şi designul arzătorului, se degajă 150 W/cm2 sau mai mult. Pe o suprafaţă de 120 cm2 de placă ceramică se generează o putere calorică de 0,6-1,8 kw într-un arzător infraroşu pe gaz pentru cazanele în condensaţie puterea este de kw. Arzătoarele pe gaz cu plăci ceramice de la Schwank funcţionează într-un mod foarte ecologic cu un nivel redus de emisii. Acest lucru se datorează faptului că emisiile de NOx şi CO sunt reduse la minimul absolut datorită combustiei omogene. În cadrul unui proiect european de cercetare, experţii au ajuns la concluzia că placa ceramica ceraschwank asigură valori ale nivelelor de emisii care nu pot fi obţinute altfel decât cu ajutorul unor plăci pentru arzătoare supuse unor tratamente catalitice. Datorită acestor proprietăţi, ceraschwank este una din cele mai eficiente şi mai ecologice plăci ceramice pentru arzătoare din întreaga lume. Funcţionarea plăcii ceramice pentru arzător de la Schwank Datum Name DJost Radiaţie Infraroşie Ciclul de viaţă Alături de spectrul extrem de amplu de randamente, eficienţa radiaţiei factorul radiant este elementul determinant pentru majoritatea aplicaţiilor în ingineria termică. Pentru a influenţa pozitiv eficienţa radiaţiei, calitatea înaltă a materialelor are o importanţă la fel de mare ca şi caracteristicile speciale ale suprafeţei şi perforării acesteia. Placa ceramica ceraschwank este fabricată după o formulă specială patentată şi are o suprafaţă specială cu structură în formă de fagure, care oferă o eficienţă radiantă mai mare decât suprafeţele obişnuite. O altă caracteristică esenţială a plăcilor ceramice pentru arzătoare şi a arzătoarelor ceramice de la Schwank este durata lor de utilizare practic nelimitată. Ceramica de înaltă calitate nu prezintă efecte evidente de uzură sau coroziune, nici chiar atunci când sunt supuse unui număr arbitrar de cicluri cald/rece pe perioada de viaţă a arzătorului aceasta fiind o diferenţă esenţială faţă de toate suprafeţele metalice ale arzătoarelor sau faţă de plăcile ceramice convenţionale pentru arzătoare. Plăci ceramice pentru arzător de la Schwank supuse testelor privind ciclul de viaţă. Gezeichnet Kontrolliert Norm Bauteil1 Status Änderungen Datum 1 A4 Name Precizie dimensională de până la +/- 0.1 mm.

4 Varietate mare de produse şi aplicaţii Arzătoarele şi plăcile pentru arzătoare de la Schwank se utilizează într-o gamă extrem de variată de aplicaţii Lista produselor pe scurt Arzătoare şi plăci pentru arzătoare: Ceramic Tiles 11/A4 ultra 11/AF Process Burners type 24/0 14/6 EF ultra Tube Heater Burner Cup 14/4 EHT ultra 14/4 EF cera 14/4 original 14/4 E original 14/4 EL original Stove-Top Burners Compact Burners type 165 type 4/8 type 136 type 6/16 Plăci ceramice pentru arzătoare cu şi fără structură a suprafeţei în formă de fagure Arzătoare atmosferice Arzătoare pentru gătit type 16/3 Compact Burners type 16/2 type 12/3 Burner Frames for Boilers Cadre arzătoare pentru cazanele în condensaţie Arzătoare pentru procese tehnologice type 8/13 Aplicaţiile arzătoarelor şi plăcilor ceramice pentru arzătoare Aplicaţiile arzătoarelor şi plăcilor ceramice pentru arzătoare: Sisteme descentralizate de încălzire infraroşu pe gaz [radiante ceramice pe gaz/intensitate mare şi tuburi radiante/intensitate redusă] pentru spaţii industriale şi comerciale, terenuri de sport, stadioane sau spaţii amenajate în aer liber. Cazane în condensaţie şi cazane convenţionale cu randament mare Plăci pentru a menţine mâncarea caldă, sobe ceramice şi aplicaţii de tip stove-top pe gaz Griluri Sisteme de uscare pentru construcţii Echipamente de încălzire Încălzire pentru procese tehnologice, spre exemplu pentru uscarea hârtiei, textilelor, a vopselei şi pentru dezgheţare Aplicaţii în domeniul hotelier/restaurante, spre exemplu pentru prepararea gyros-ului şi pentru rotisoare 04 Aplicaţii tipice pentru arzătoarele şi plăcile ceramice de la Schwank.

5 Calitate şi eficienţă Proprietăţile în care avem încredere Randament radiant maxim şi durată maximă de utilizare Proprietăţile produselor Schwank Arzătoare şi plăci Arzătoarele şi plăcile ceramice pentru arzătoare sunt utilizate şi la sistemele de încălzire infraroşu pe gaz de la Schwank. Pentru aceste sisteme de încălzire, randamentul radiatiei [factorul radiant] maxim şi durata de viaţă maximă sunt esenţiale chiar şi în cele mai aspre condiţii. Decenii întregi, Schwank a utilizat plăcile ceramice pentru arzătoare într-o gamă largă de aplicaţii astfel încât acum ştim ce anume contează. Prin intermediul departamentelor interne de cercetare şi dezvoltare şi de producţie internă, Schwank îmbunătăţeşte constant proprietăţile produselor sale. Rezistenţă mecanică ridicată [definită prin sarcina de rupere] Stabilitate la temperaturi extreme şi rezistenţă la şocuri termice Expansiune liniară termică extrem de redusă Efect izolator puternic datorită porozităţii interne Lipsa uzurii mecanice, stabilitatea structurală optimizată a ceramicii datorită materialelor selectate cu atenţie, testelor de calitate şi proceselor de producţie controlate Structuri speciale ale suprafeţelor în formă de fagure şi perforatii Precizie mecanică maximă, cu toleranţe de doar +/- 0.1 mm Instalarea plăcilor ceramice în arzătoare. Sus: ceraschwank una din cele mai eficiente plăci ceramice din lume. Jos: De la dezvoltare la producţie Made in Germany.

6 Plăcile ceramice pentru arzătoare [plăcile standard] Date tehnice Plăci ceramice pentru arzătoare Date tehnice Dimensiune max. 182 x 80, 140 x 140 sau Ø 165 mm Dimensiune min. 68 x 48 mm Grosime 6-15 mm Formă Rotundă sau rectangulară Diametrul perforatiilor Suprafaţa Plată sau în formă de fagure Adâncimea structurală max. < 2.8 mm Porozitate internă 40-64% Rezistenţă mecanică [sarcina de rupere] 19-24kg Temperatura max. de funcţionare < 1,150 C Expansiune termică Tipar orificii Orificii / cm 2 Finisaj [opţional] mm -1.8E-6-2.5E-6 [K-1] Întreaga placă sau parţial < 30 Nivelată, şlefuită, tăiată, cu caneluri

7 Arzătoare atmosferice [arzătoare standard] Date tehnice Arzătoare atmosferice A Tip Putere [kw] Lungime A [mm] Număr de plăci ceramice 16/ / / A Putere [kw] Tip De la Până la Lungime A [mm] Număr de plăci ceramice 8/ Gaz Gaz natural GPL 17 mbar 50 mbar Presiunea de funcţionare Reţeaua de gaz a localităţii Gaz non-standard 6 mbar La cerere Aplicaţii: Radiante ceramice infraroşu pe gaz / radiante patio Sisteme de uscare Căldură pentru procese tehnologice Construcţia drumurilor Erbicide Aplicaţii pentru grătare / rotiserie Date tehnice Arzătoare modulare pentru aplicaţii industriale [cu tiraj forţat] A Putere [kw] Tip De la Până la Lungime A [mm] Număr de plăci ceramice 8/ / / / Aplicaţii: Pentru încălzire pentru procese industriale, arzătoarele modulare pot fi dispuse astfel încât să formeze suprafeţe cu geometrie arbitrară.

8 Avantaje dintr-o singură privire: Experienţa în slujba siguranţei Rezistenţă mecanică ridicată Timp de peste 70 ani, numele Schwank este sinonim cu înalta calitate si eficientă eneregtică pentru sistemele de incălzire industriale. Ca un lider mondial al pieţei sistemelor de incălzire infroarosu pe gaz, Schwank deţine o vastă experienţă în utilizarea sistemelor de încălzire, eficiente din punct de vedere al costurilor. Cei peste clienţi multumiti şi cele peste 2 milioane echipamente produse vorbesc de la sine [pentru referinţe, consultaţi Stabilitate la temperaturi extreme şi rezistenţă la temperatură Expansiune liniară termică extrem de redusă Ciclu de viaţă extrem de lung, fără uzură mecanică Efect izolator puternic datorită porozităţii interne Structuri speciale ale suprafeţelor în formă de fagure care oferă o putere calorică mai mare decât a altor modele de aceleaşi dimensiuni Combustie curată şi o stabilitate excelentă a flăcării Precizie de producţie cu toleranţe de doar +/- 0.1 mm Calitate Made in Germany Deoarece suntem un producator german, pretentia noastră este de a livra produse si servicii la cel mai inalt nivel posibil de calitate. Reducerea costurilor energetice si a emisiilor de CO2 este baza filozofiei noastre iar inovatia continuă este pasiunea noastră. Handelsblatt Top 100 Die kommenden Weltmeister 2009 Schwank GmbH: Platz 36 aller gewerteten deutschen Unternehmen Romania Germany Schwank srl bd. 9 Mai nr. 21, bl. B11/43-44 Piatra-Neamt, Tel.: +40(233) Fax: +40(233) schwank@schwank.ro Internet: Schwank GmbH Bremerhavener Str Köln Tel.: +49-(0) Fax: +49-(0) info@schwank.de Internet: Arzătoarele şi plăcile ceramice pentru arzătoare/8sro/1./3411 [sub rezerva modificarilor tehnice ale producatorului] Inovaţie. Experienţă. Competenţă.

Principiul radiantelor ceramice infraroşu pe gaz. Încălzire industrială de ultimă generaţie şi cu consum redus de energie

Principiul radiantelor ceramice infraroşu pe gaz. Încălzire industrială de ultimă generaţie şi cu consum redus de energie Principiul radiantelor ceramice infraroşu pe gaz Încălzire industrială de ultimă generaţie şi cu consum redus de energie Principiul inovator al radiantelor ceramice infraroşu pe gaz Tehnologia radiantelor

Mehr

Principiul tuburilor radiante

Principiul tuburilor radiante Principiul tuburilor radiante Încălzire industrială inovatoare şi cu consum redus de energie Încălzire industrială inovatoare şi cu consum redus de energie Tehnologia tuburilor radiante Tuburile radiante

Mehr

VOGEL&NOOT. Radiatoare. heatingthroughinnovation.

VOGEL&NOOT. Radiatoare. heatingthroughinnovation. VOGEL&NOOT Radiatoare PANOU. heatingthroughinnovation. 02 Descriere produs Descriere produs. Radiatoarele panou Vogel&Noot sunt produse de marcă de înaltă calitate, care se remarcă printr-o largă varietate

Mehr

Cazan mural in condensatie

Cazan mural in condensatie Vitodens 050-W: Cazan mural in condensatie Seite 1 8/1/2014 Viessmann Werke Cazan mural in condensatie Vitodens 050-W, Tip BPJC Cazan mural in condensatie Caracteristicile produsului Puteri (cazan combi)

Mehr

Hoval EnerVal ( ) Acumulator de energie

Hoval EnerVal ( ) Acumulator de energie Descriere EnerVal (200, 300) Rezervor tampon de energie din otel pentru conectarea hidraulica la cazan pe peleti, pompa de caldura si instalatii solare Volum: 200, 300 l Izolatie termica din spuma poliuretanica

Mehr

National Authorities for Apprenticeships Call EACEA/13/2014

National Authorities for Apprenticeships Call EACEA/13/2014 National Authorities for Apprenticeships Call EACEA/13/2014 Dezvoltarea programelor de tip ucenicie în formarea profesională iniţială în România (DAL-IVET) Un proiect realizat în colaborare de CNDIPT România

Mehr

IZOLAŢIE ARMAFLEX CAȘERATĂ, STRĂLUCITOARE, CU INSTALARE RAPIDĂ, DURABILĂ ŞI UŞOR DE CURĂŢAT

IZOLAŢIE ARMAFLEX CAȘERATĂ, STRĂLUCITOARE, CU INSTALARE RAPIDĂ, DURABILĂ ŞI UŞOR DE CURĂŢAT Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) IZOLAŢIE ARMAFLEX CAȘERATĂ, STRĂLUCITOARE, CU INSTALARE RAPIDĂ, DURABILĂ ŞI UŞOR DE CURĂŢAT Sistem cașerată 2 în 1, timp de instalare redus

Mehr

& ' ' MODELL - MODEL

& ' ' MODELL - MODEL Das Unternehmen Valmaggi Caldaie konzipiert und fertigt seit 1970 Biomassekessel; das branchenführende italienische Unternehmen mit einer guten Erfahrung, ist immer auf der Suche nach technisch fortschrittlichen

Mehr

Sisteme termice solare pentru încălzirea apei potabile și a spațiilor

Sisteme termice solare pentru încălzirea apei potabile și a spațiilor Sisteme termice solare pentru încălzirea apei potabile și a spațiilor Bernhard Weyres-Borchert Președinte DGS, Deutsche Gesellschaft für Sonnenenergie (Societatea Germană pentru Energie Solară) Producerea

Mehr

Durata sederii in Limassol: 7 ore. Aufenthalt in Limassol 7 Stunden.

Durata sederii in Limassol: 7 ore. Aufenthalt in Limassol 7 Stunden. Day 103 Date 28.01.18/Sonntag/Dumineca Location Limassol /Zypern Weather Am Vormittag sonnig, danach wolkig, 17-18 C / dimineata soare, apoi cer innorat 17-18 C Location 34 39 Nord 33 01 Est AidaCara hatte

Mehr

Wolf pompe de caldura de eficienta ridicata. Caldura este in Natura. Sa o folosim eficient.

Wolf pompe de caldura de eficienta ridicata. Caldura este in Natura. Sa o folosim eficient. Wolf pompe de caldura de eficienta ridicata Caldura este in Natura. Sa o folosim eficient. Energia este peste tot, trebuie doar sa stim cum sa o folosim. Eficienta pe pista. Fara soare nu ar fi posibila

Mehr

Nivela laser cu linii GLL 2-50 & LR 2 Professional

Nivela laser cu linii GLL 2-50 & LR 2 Professional Nivela laser cu linii GLL 2-50 & LR 2 Professional 1 GLL 2-50 Professional Pornire mod puls. Pentru folosirea cu receptorul LR 2 Prof. LED ce indică un nivel scăzut al bateriei Selecţia liniilor Diodă

Mehr

Labor Octave/Matlab Befehle (Beispiele):

Labor Octave/Matlab Befehle (Beispiele): Labor 8-207 Octave/Matlab Befehle (Beispiele): >> A=[ 2 2 3 4 6] >> B=[6 6 3 3] >> ismember(a,b) >> unique(a) >> unique(b) >> nchoosek([ a, b, c ],2) >> nchoosek(5,2) >> Y=[ 2 2 5 2 2 3 3 5 5 2] >> unique(y)

Mehr

Taxi möglich, nicht gerade attraktiv. atractiva, de calatorit se poate numai cu taximetrul.

Taxi möglich, nicht gerade attraktiv. atractiva, de calatorit se poate numai cu taximetrul. Day 93 Date 18.01.18/Donnerstag/Joi Location From Maldives to Salalah, Oman 2594km Weather Himmel teilweise bedeckt, 29 C/cerul partial acoperit, 29 C Location 13 18 N 59 41 E Ab Morgen erreichen wir den

Mehr

Suez Kanal: AidaCara befindet sich im Bittersee / AidaCara se gaseste in Marea Amara

Suez Kanal: AidaCara befindet sich im Bittersee / AidaCara se gaseste in Marea Amara Day 102 Date 27.01.18/Samstag/Sambata Location From Aqaba to Limassol 926km Weather Am Morgen etwas Sonne, danach Regen, 15-18 C/dimineata senin, apoi ploaie si vant, 15-18 C Location 30 08 Nord 32 34

Mehr

(spre avantajul meu). Jogging 10,1 km

(spre avantajul meu). Jogging 10,1 km Day 92 Date 17.01.18/Mittwoch/Miercuri Location From Maledives to Salalah, Oman 2594km Weather Himmel bedeckt, hohe Luftfeuchtigkeit, 28-29 C / Cer acoperit, umiditate mare, 28-29 C Location AidaCara benötigt

Mehr

AWADUKT THERMO ANTIMICROBIAN SISTEM SCHIMBATOR DE CALDURĂ AER-SOL PENTRU O VENTILAȚIE CONTROLATĂ

AWADUKT THERMO ANTIMICROBIAN SISTEM SCHIMBATOR DE CALDURĂ AER-SOL PENTRU O VENTILAȚIE CONTROLATĂ AWADUKT THERMO ANTIMICROBIAN SISTEM SCHIMBATOR DE CALDURĂ AER-SOL PENTRU O VENTILAȚIE CONTROLATĂ Prezentele informaţii tehnice AWADUKT Thermo antimicrobian sunt valabile începând cu luna februarie 2016.

Mehr

Biţi pentru impact. Bosch Accessories Training

Biţi pentru impact. Bosch Accessories Training Bosch Accessories Training Biţi pentru impact 1 Reproduktion, Abteilung 23.09.2010 Bearbeitung, Alle Weitergabe Rechte bei sowie Robert für den Bosch Fall GmbH, von Schutzrechtsanmeldungen. auch für den

Mehr

Forstkatalog. Forestry catalogue Catalogul forestier. Der deutsche HERSTELLER von: Ketten Plattenband-Systemen einzigartigen Lösungen

Forstkatalog. Forestry catalogue Catalogul forestier. Der deutsche HERSTELLER von: Ketten Plattenband-Systemen einzigartigen Lösungen Forstkatalog Der deutsche HERSTELLER von: Ketten Plattenband-Systemen einzigartigen Lösungen The German PRODUCER of: Forestry Chains Tracks Unique Solutions Producătorul german de: Lanturi forestiere Senile

Mehr

Denkmale die an einigen historischen Treffen, die hier stattgefunden. Roosevelt cu Churchill si Bush cu Gorbaciov. Mai departe am vizitat

Denkmale die an einigen historischen Treffen, die hier stattgefunden. Roosevelt cu Churchill si Bush cu Gorbaciov. Mai departe am vizitat Day 106 Date 01.02.18/Mittwoch/Miercuri Location Valletta, Malta Weather Sonnig, kein Wind, 17-20 C/insorit, fara vant, 17-20 C Location 35 53 Nord 14 30 Est Wir sind für das erste Mal in Malta gewesen

Mehr

Documentație de proiectare

Documentație de proiectare Documentaþie de proiectare Documentație de proiectare Ediția 04/006 A6.0. Tehnicã solarã Logasol pentru prepararea apei calde menajere ºi pentru susþinerea sistemului de încãlzire Cãldura este elementul

Mehr

Prezentare generala ZWB24-1AR o noua generatie

Prezentare generala ZWB24-1AR o noua generatie Prezentare generala ZWB24-1AR o noua generatie Centrala murala cu condensare Segment Basic Gama de Putere: 24 kw - incalzire si ACM Varianta combi (acm in regim instant) Schimbator de caldura principal

Mehr

Deutschland. Am jucat in zilele pe mare de pana acum peste 1800 de done.

Deutschland. Am jucat in zilele pe mare de pana acum peste 1800 de done. Day 95 Date 20.01.18/Samstag/Sambata Location From Salalah, Oman to Aqaba, 3278km Weather Wenig Wolken, kaum Wind, 23 C / nori putini, aproape fara vant, 23 C Location 14 46 N 53 08 E Gestern um Mitternacht

Mehr

Holzindustrie Schweighofer Produse

Holzindustrie Schweighofer Produse 1 Holzindustrie Schweighofer Produse Tradiția se îmbină cu inovația în acest fel lucrăm. Vasile Dan Ciortan Rădăuți 2 Perfecțiunea. Laitmotiv în tot ceea ce facem Perfecțiune în cherestea Selectăm materia

Mehr

Descărcător de curent de trăsnet MCF Tehnologie brevetată cu eclator cu carbon pentru reţele alimentate cu 400 / 690 V

Descărcător de curent de trăsnet MCF Tehnologie brevetată cu eclator cu carbon pentru reţele alimentate cu 400 / 690 V Descărcător de curent de trăsnet MCF Tehnologie brevetată cu eclator cu carbon pentru reţele alimentate cu 400 / 690 V THINK CONNECTED. TBS OBO 1 Cea mai mare disponibilitate a instalaţiei în cele mai

Mehr

Promotie pachete centrale cu condensare si sisteme solare

Promotie pachete centrale cu condensare si sisteme solare Promotie pachete centrale cu condensare si sisteme solare Perioada 20.06-30.09.2011 16/06/2011 1 COMPONENTA PACHET ZSBR28-3A + FKT-1S + ACC ZSBR28+FKT ZSBR28-3A + FKT-1S + ACC 7712231459 ZSBR28-3A Centrala

Mehr

Transfer de Energie și Date pentru Echipamente Mobile STEMMANN - TECHNIK

Transfer de Energie și Date pentru Echipamente Mobile STEMMANN - TECHNIK Transfer de Energie și Date pentru Echipamente Mobile STEMMANN - TECHNIK CALITATE REALIZATĂ ÎN GERMANIA Toate drepturile rezervate. Sub rezerva modificărilor, erorilor de tipar și scriere. Coperta: Stemmann-Technik

Mehr

Cel mai eficient echipament de acest gen pentru redresat si indreptata cabinele de la camioane.

Cel mai eficient echipament de acest gen pentru redresat si indreptata cabinele de la camioane. Cel mai eficient echipament de acest gen pentru redresat si indreptata cabinele de la camioane. IPE 240 INP 200 JOATP151 Standul de redresare al cabinei tip JOSAM, este un dispozitiv puternic și stabil

Mehr

Calitate şi siguranţă cu sistemul de la subsol la acoperiş

Calitate şi siguranţă cu sistemul de la subsol la acoperiş Calitate şi siguranţă cu sistemul de la subsol la acoperiş Soluţii inovatoare pentru structura de protecţie Hidroizolaţia structurilor Recondiţionarea interioară a subsolurilor Balcon/ Terasă Pardoseală

Mehr

CONTĂM PE DVS.! Deveniți membru al echipei Schuon.

CONTĂM PE DVS.! Deveniți membru al echipei Schuon. CONTĂM PE DVS.! Deveniți membru al echipei Schuon. Logistik für die Besten. Sunteți în căutarea unei provocări profesionale ca șofer de camion? Doriți ca pe viitor să conduceți un camion din categoria

Mehr

Grup de firme Grup of companies Firmengruppe

Grup de firme Grup of companies Firmengruppe RO Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte. Suntem un grup de firme cu gândire in perspectivă,

Mehr

1 Cazan de fontã Logano Buderus Ecostream... 3

1 Cazan de fontã Logano Buderus Ecostream... 3 Cuprins 1 Cazan de fontã Logano Buderus Ecostream............................................. 3 1.1 Modele ºi puteri...................................................................... 3 1.2 Posibilitãþi

Mehr

Cuplul perfect. Rezervor de stocare a apei calde ROTEX Sistem de panouri solare ROTEX

Cuplul perfect. Rezervor de stocare a apei calde ROTEX Sistem de panouri solare ROTEX Rezervor de stocare a apei calde ROTEX Sistem de panouri solare ROTEX Cuplul perfect Igienic, confortabil și eficient. Rezervorul de stocare a apei calde ROTEX și sistemul cu panouri solare ROTEX Solaris

Mehr

FLASHBACK: Der Mechanismus ist nicht komplett, verstehst du? Es fehlt ein Teil. Seit neunzehnhunderteinundsechzig.

FLASHBACK: Der Mechanismus ist nicht komplett, verstehst du? Es fehlt ein Teil. Seit neunzehnhunderteinundsechzig. Episodul 12 Musica sacra Anei îi mai rămân 65 de minute. În Biserică descoperă că misterioasa cutiuńă muzicală este un element care lipseşte al orgii. Femeia în roşu reapare şi cere o cheie. Despre ce

Mehr

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Episodul 13 Ajutor Divin

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Episodul 13 Ajutor Divin Episodul 13 Ajutor Divin Biserica pare a fi locul potrivit pentru strângerea de informańii. Pastorul îi explică Anei melodia şi îi spune că este cheia unei maşini a timpului. Dar, la ce maşină se referă

Mehr

-/ Noi aducen liniştea în cale. linişte în cale. SISTEME de IZOLARE A CAII pentru cele mai înalte cerinţe

-/ Noi aducen liniştea în cale. linişte în cale. SISTEME de IZOLARE A CAII pentru cele mai înalte cerinţe -/ Noi aducen liniştea în cale. linişte în cale. SISTEME de IZOLARE A CAII pentru cele mai înalte cerinţe 01.-/ INTRO STRAILastic aduce liniştea în cale. Pretențiile din ce în ce mai ridicate ale societății

Mehr

Soluţii software de la Inginerie Integrată la Operaţiuni Integrate

Soluţii software de la Inginerie Integrată la Operaţiuni Integrate siemens.com/comos Soluţii software de la Inginerie Integrată la Operaţiuni Integrate COMOS Punem datele la lucru. Answers for industry. Inginerie de detaliu Comenzi Inginerie de bază Operațiuni Proiectare

Mehr

Informaţii de service Kit schimb de ulei pentru cutii de viteze automate 5HP / 6HP

Informaţii de service Kit schimb de ulei pentru cutii de viteze automate 5HP / 6HP Pericol de accidentare pentru piele şi ochi datorită pieselor şi lichidelor fierbinţi. Sunt posibile arsuri şi opăriri. Purtaţi ochelari de protecţie, mănuşi de protecţie şi haine de protecţie! Componentele

Mehr

Bewerbung Anschreiben

Bewerbung Anschreiben - Einleitung Stimate Domn, Formell, männlicher Empfänger, Name unbekannt Stimată Doamnă, Formell, weibliche Empfängerin, Name unbekannt Stimate Domn, Stimată Doamnă, Stimate Domn/Doamnă, Stimate Domn/Doamnă,

Mehr

Natural, EGGER. Construcţii sustenabile şi o viaţă sănătoasă cu materialele EGGER pe bază de lemn.

Natural, EGGER. Construcţii sustenabile şi o viaţă sănătoasă cu materialele EGGER pe bază de lemn. Natural, EGGER Construcţii sustenabile şi o viaţă sănătoasă cu materialele EGGER pe bază de lemn www.egger.com/enviroment Lemnul este mult prea valoros pentru a-l irosi! Fritz Egger senior (1922 1982)

Mehr

Lămpi şi corpuri de iluminat: Recomandări pentru politica în domeniu

Lămpi şi corpuri de iluminat: Recomandări pentru politica în domeniu Lămpi şi corpuri de iluminat: Recomandări pentru politica în domeniu Martie 2015, www.topten.info REZUMAT ŞI RECOMANDĂRI Prin reglementările de proiectare ecologică din anul 2009, referitoare la lămpile

Mehr

Unterwegs Richtung Suezkanal kamen uns riesige Containerschiffe entgegen/pe drum spre Canalul Suez am intalnit nave uriase

Unterwegs Richtung Suezkanal kamen uns riesige Containerschiffe entgegen/pe drum spre Canalul Suez am intalnit nave uriase Day 101 Date 26.01.18/Freitag/Vineri Location From Aqaba to Limassol 926 km Weather Himmel bedeckt, windig, 10-15 C/Cer acoperit, vant puternic, 10-15 C Location 27 23 Nord 34 15 Est Noch vor Aqaba wurden

Mehr

O privire asupra energiilor regenerabile din Germania

O privire asupra energiilor regenerabile din Germania Energie O privire asupra energiilor regenerabile din Germania 22 noiembrie 2011, Bucuresti, România Christian Siebel, eclareon GmbH Management Consultants din însărcinarea Ministerului Federal German al

Mehr

Catalog General. Hauptkatalog. Radiatoare Panel Radiatoare Port-prosop Climastar. Flachheizkörper Badheizkörper Climastar

Catalog General. Hauptkatalog. Radiatoare Panel Radiatoare Port-prosop Climastar. Flachheizkörper Badheizkörper Climastar Catalog General Radiatoare Panel Radiatoare Port-prosop Climastar Hauptkatalog Flachheizkörper Badheizkörper Climastar FILOZOFIA COPA Productie & Management LEAN Responsabilitatea fundamentală, la toate

Mehr

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Bewerbung um die Aufnahme in die Studienförderung Sur-place Rumänien der Konrad-Adenauer-Stiftung (Bitte vollständig in Druckbuchstaben oder maschinenschriftlich

Mehr

Sistem de transmisie radio Topologie tip arbore Data radio DX80DR2M-H6

Sistem de transmisie radio Topologie tip arbore Data radio DX80DR2M-H6 Antenă externă (conexiune RG58 RP- SMA) Indicator integrat al puterii semnalului: Configurare cu comutator DIP Modbus RTU (RS485) Reţea arbore cu organizare proprie Repetor pentru extinderea reţelei Transmisie

Mehr

O revoluţie în iluminat. Soluţiile de iluminat cu LED-uri Philips

O revoluţie în iluminat. Soluţiile de iluminat cu LED-uri Philips O revoluţie în iluminat Soluţiile de iluminat cu LED-uri Philips A revolution in lighting Philips LED solutions ul cu LED-uri 3 Cuprins Ambianţă Ghidare Accent Contur Suprafata Razant Cuprins O revoluţie

Mehr

Recuperarea de caldura de inalt randament cu agent apa/glicol.

Recuperarea de caldura de inalt randament cu agent apa/glicol. Recuperarea de caldura de inalt randament cu agent apa/glicol. Circuitele de apa cu glicol combina o recuperare de caldura foarte performanta prin separarea completa a fluxurilor de aer. Circuite de apa/glicol

Mehr

nu numai excursia noastra, dar si alte trei ore de circulatie prin Jogging 10,1 km

nu numai excursia noastra, dar si alte trei ore de circulatie prin Jogging 10,1 km Day 91 Date 16.01.18/Dienstag/Marti Location From Maldives to Salalah, Oman 2594km Weather Teilweise wolkig, schwacher Wind, 32-34 C / nori putin, vant slab, 32-34 C Location 5 58 N 70 47 E AidaCara hat

Mehr

Condiţii politice cadrupentru eficienţa energetică în Germania

Condiţii politice cadrupentru eficienţa energetică în Germania Energieeffizienz - Made in Germany Condiţii politice cadrupentru eficienţa energetică în Germania Data: 25. octombrie Vorbitor: Daniel Becker Iniţiativă export eficienţă energetică În numele Ministerului

Mehr

Multipor - plăci minerale termoizolatoare

Multipor - plăci minerale termoizolatoare Multipor - plăci minerale termoizolatoare Izolație Termică pentru INTERIOARe CARACTERISTICI TEHNICE Produs solid mineral Permeabil la vapori Produs natural Iz te 2 termoizolație interioară Izolator termic

Mehr

30 Minuten Schreibe über deine Freundin / deinen Freund unter dem Titel: So bist du! (etwa 70 Wörter, +/-10%). Dein Text beginnt so: Du bist

30 Minuten Schreibe über deine Freundin / deinen Freund unter dem Titel: So bist du! (etwa 70 Wörter, +/-10%). Dein Text beginnt so: Du bist A1 Kls. VII-VIII Schriftliche Produktion CNP: 30 Minuten Schreibe über deine Freundin / deinen Freund unter dem Titel: So bist du! (etwa 70 Wörter, +/-10%). Dein Text beginnt so: Du bist A1 Kls. VII-VIII

Mehr

Ultracolor Plus. 7 culori. noi CG2WA

Ultracolor Plus. 7 culori. noi CG2WA ĨN CONFORMITATE CU STANDARDELE EUROPENE CG2WA MORTARE PE BAZĂ DE CIMENT PENTRU ROSTURI Ultracolor Plus 7 culori noi Mortar de inalta performanta modificat cu polimeri, cu priza si uscare rapida, fara eflorescente

Mehr

Anvelope de vară 2014

Anvelope de vară 2014 Anvelope de vară 2014 Siguranță în condiții solicitatnte, de la inventatorul anvelopei de iarnă. Nokian Tyres a incevnat și a fabricat primul pneu de iarnă, Kelirengas ( weather tyre ), în 1934. Prederecesorul

Mehr

Multipor - plăci minerale termoizolatoare IZOLAȚIE TERMICĂ PENTRU INTERIOARE

Multipor - plăci minerale termoizolatoare IZOLAȚIE TERMICĂ PENTRU INTERIOARE Multipor - plăci minerale termoizolatoare IZOLAȚIE TERMICĂ PENTRU INTERIOARE CARACTERISTICI TEHNICE Produs solid mineral Permeabil la vapori Produs natural 2 Izolator termic Produs certificat Reciclabil

Mehr

De la avion pana la primul curs. Bo Yuan, Stefan Dumitrescu

De la avion pana la primul curs. Bo Yuan, Stefan Dumitrescu De la avion pana la primul curs Bo Yuan, Stefan Dumitrescu Cuprins 1. Acomodare/ Cazare 2. Inscriere 3. Mijloace de transport in comun 4. Generalitati despre Uni Stuttgart 5. Modulhandbuch -ul 1. Acomodare/

Mehr

Implementari de proiecte cu fonduri structurale UE Numeroase noutati Noua prezenta pe internet

Implementari de proiecte cu fonduri structurale UE Numeroase noutati Noua prezenta pe internet O publicatie de informare a Thonauer GmbH editia 30 Taiere circulara de precizie a cablurilor cu straturi multiple Filtru din sticla acrilica pentru utilizarea la exterior in conditii dificile Echipamente

Mehr

1. Definire. Obiective 1

1. Definire. Obiective 1 1. Definire. Obiective 1 1. FRECARE-UZARE DEFINIRE. OBIECTIVE 1.1. Istoric. Aspecte economice Istoric Tribologia s-a conturat ca ştiinţă la mijlocul anilor 1960 şi a fost denumită astfel în raportul lui

Mehr

Nissan Qashqai 1.2DIG-T Acenta 8 fach bereift+pdc v&h

Nissan Qashqai 1.2DIG-T Acenta 8 fach bereift+pdc v&h Preţ: 14.880,00 Formă Culoare Putere Cap. cilindrică Prima înmatric. Kilometri ITP Transmisie Carburant CO2-Effizenzklasse Număr uşi Număr locuri Länge Breite Höhe SUV/Pickup Bronz metalic 85 kw (116 CP)

Mehr

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Bewerbung um die Aufnahme in die Studienförderung Sur-place Rumänien der Konrad-Adenauer-Stiftung (Bitte vollständig in Druckbuchstaben oder maschinenschriftlich

Mehr

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE

Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Konrad-Adenauer-Stiftung e.v. Begabtenförderung SUR PLACE Bewerbung um die Aufnahme in die Studienförderung Sur-place Rumänien der Konrad-Adenauer-Stiftung (Bitte vollständig in Druckbuchstaben oder maschinenschriftlich

Mehr

I Finisaje I Placare cu piatra naturala I. Placare cu piatra naturala Portofoliu de produse

I Finisaje I Placare cu piatra naturala I. Placare cu piatra naturala Portofoliu de produse I Finisaje I Placare cu naturala I Placare cu naturala Portofoliu de produse De retinut, ca orice detaliu, ilustratie, informatii tehnice de baza si diagrame care sunt cuprinse in acest document reprezinta

Mehr

grupul Rosenheim - D Sondershausen - D Hohenberg - A Budapest - H Pardubice - CZ Oradea - RO

grupul Rosenheim - D Sondershausen - D Hohenberg - A Budapest - H Pardubice - CZ Oradea - RO grupul Este format dintr-o serie de societăţi de producţie şi distribuţie, independente juridic, care activează în toată Europa. Acţiunile Grupului sunt concertate spre a oferi pieţei produse de înaltă

Mehr

Protecţia împotriva incendiilor

Protecţia împotriva incendiilor Protecţia împotriva incendiilor Plăci - OWAcoustic ca material de construcţie Conform normelor DIN EN 1501-1 şi DIN 4102 partea 1, materialele de construcţie se împart în următoarele categorii în funcţie

Mehr

Hidroizolare pentru acoperiºuri verzi: Centrul public St. Anton în Arlberg (A) Sisteme de hidroizolare pentru acoperiºuri ROMÂNÃ

Hidroizolare pentru acoperiºuri verzi: Centrul public St. Anton în Arlberg (A) Sisteme de hidroizolare pentru acoperiºuri ROMÂNÃ PROFILE Hidroizolare pentru acoperiºuri verzi: Centrul public St. Anton în Arlberg (A) Sisteme de hidroizolare pentru acoperiºuri ROÂNÃ Construcþia: Izolaþie împotriva umiditãþii solului Baza: Structurã

Mehr

Ofertă specială Bosch pentru amenajări interioare!

Ofertă specială Bosch pentru amenajări interioare! Mesajul campaniei de vară 2009: Ofertă specială Bosch pentru amenajări interioare! Beneficiile utilizatorului: Pachet de scule special alese pentru profesioniştii din domeniu Sculele electrice profesionale

Mehr

Managementul pieselor C al ferdinand gross

Managementul pieselor C al ferdinand gross Managementul pieselor C al ferdinand gross Cu Kanban V administrarea magaziilor, organizarea şi logistica nu numai că sunt simple, sigure şi comode, dar totodată şi mai convenabile din punctul de vedere

Mehr

Cu renumitul SIGMA PROFILE sau OMEGA PROFILE

Cu renumitul SIGMA PROFILE sau OMEGA PROFILE www.kaeser.com Suflantele KAESER soluţii pentru joasă presiune Cu renumitul SIGMA PROFILE sau OMEGA PROFILE Debit de aer 0,59 160 m³/min Presiune până la 1000 mbar, vacuum până la 550 mbar KAESER Producător

Mehr

Competenţă şi putere de inovare în construcţiile cu materiale refractare şi cele de coşuri de evacuare. De mai bine de 130 ani.

Competenţă şi putere de inovare în construcţiile cu materiale refractare şi cele de coşuri de evacuare. De mai bine de 130 ani. Competenţă şi putere de inovare în construcţiile cu materiale refractare şi cele de coşuri de evacuare. De mai bine de 130 ani. Cuptoare, Cosuri si Captuseli refractare Principiul parteneriatului Tölke:

Mehr

Mediu & Sustenabilitate Construcții sustenabile și stil de viață sănătos cu materialele Egger pe bază de lemn

Mediu & Sustenabilitate Construcții sustenabile și stil de viață sănătos cu materialele Egger pe bază de lemn Mediu & Sustenabilitate Construcții sustenabile și stil de viață sănătos cu materialele Egger pe bază de lemn Lemnul este mult prea valoros pentru a-l irosi! Fritz Egger Senior (1922 1982) 2 CUPRINS 04

Mehr

PREZENTAREA COMPANIEI WOLF 2017 Academie

PREZENTAREA COMPANIEI WOLF 2017 Academie PREZENTAREA COMPANIEI WOLF 2017 Academie 1 DE LA HAMEI LA ÎNALTA TEHNOLOGIE 1963: Se înfiinţează WOLF GmbH 1970: WOLF devine filială a Salzgitter AG 1973: Sunt dezvoltate şi produse primele agregate de

Mehr

Bewerbung Anschreiben

Bewerbung Anschreiben - Einleitung Stimate Domn, Formell, männlicher Empfänger, Name unbekannt Stimată Doamnă, Formell, weibliche Empfängerin, Name unbekannt Sehr geehrter Herr, Sehr geehrte Frau, Stimate Domn/Doamnă, Sehr

Mehr

COMPUTER: Misiunea Berlin. 9 noiembrie, Orele 20:35. Ai 15 minute pentru a finaliza misiunea. Dar ai pe cineva în cârcă.

COMPUTER: Misiunea Berlin. 9 noiembrie, Orele 20:35. Ai 15 minute pentru a finaliza misiunea. Dar ai pe cineva în cârcă. Episodul 24 Ceasul se învârte Ana regăseşte cutiuńa de metal pe care a ascuns-o în anul 1961. Nu reuşeşte însă s- o deschidă fiindcă a ruginit. Când totuşi reuşeşte, găseşte înăuntru o cheie veche. Să

Mehr

Bine ați venit! Delegația AHK "Energii regenerabile și eficiență energetică în sere solarii și zootehnie"

Bine ați venit! Delegația AHK Energii regenerabile și eficiență energetică în sere solarii și zootehnie Bine ați venit! Delegația AHK "Energii regenerabile și eficiență energetică în sere solarii și zootehnie" 24-28 noiembrie 2014 De la hamei la high tech 1963: Wolf GmbH este fondată 1970: Wolf devine filială

Mehr

Hoval TopGas (80) Cazan mural in condensatie pe gaz

Hoval TopGas (80) Cazan mural in condensatie pe gaz Cazan mural in condensatie pe gaz Descriere Hoval opgas (80) Cazan mural in condensatie pe gaz Cu tehnica de condensatie Schimbator de caldura din aliaj de aluminiusiliciu rezistent la coroziune Contine:

Mehr

Catalog de livrare Programul dumneavoastră. Devenit realitate.

Catalog de livrare Programul dumneavoastră. Devenit realitate. Catalog de livrare Programul dumneavoastră. Devenit realitate. Colecția EGGER de produse decorative 2017 2019 Versiunea Ianuarie 2017 U717 Lumea dumneavoastră este în continuă mișcare. Colecția EGGER de

Mehr

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Episodul 11 Fast Food

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Episodul 11 Fast Food Episodul 11 Fast Food Când Ana îi pomeneşte lui Paul la masă misterioasa propozińie "In der Teilung liegt die Lösung. Folge der Musik!", acesta recunoaşte primejdia şi o trimite la pastorul Kavalier. Dar,

Mehr

Sisteme de izolaţii durabile pentru renovarea construcţiilor. România,

Sisteme de izolaţii durabile pentru renovarea construcţiilor. România, Sisteme de izolaţii durabile pentru renovarea construcţiilor România, 08.05.-12.05.2017 Sisteme de izolaţii Wagener Suntem specialişti în zidării clasice şi istorice, precum şi pentru materiale de construcţii

Mehr

drum de munte cu serpentine. Drumul pana la Petra dureaza Petra (der griechische Name) befindet sich in einem Tal mit einer doua ore.

drum de munte cu serpentine. Drumul pana la Petra dureaza Petra (der griechische Name) befindet sich in einem Tal mit einer doua ore. Day 100 Date 25.01.18/Donnerstag/Joi Location Aqaba, Jordanien Weather Kaltes Wetter, windig, Regen und am Nachmittag Schnee/Vreme rece, vant puternic, ploaie iar dupa amiaza ninsoare. Location 25 50 Nord

Mehr

AMPARO W W W W W W W COMPETENŢA UNEŞTE. COMANDAŢI PRODUSELE SCHRACK: INCLUDE INFORMAŢII DESPRE DISPONIBILITATE:

AMPARO W W W W W W W COMPETENŢA UNEŞTE. COMANDAŢI PRODUSELE SCHRACK: INCLUDE INFORMAŢII DESPRE DISPONIBILITATE: COMPETENŢA UNEŞTE. AMPARO W W W W W W W ÎNTRERUPTOARE AUTOMATE ÎNTRERUPTOARE AUTOMATE CU PROTECŢIE DIFERENŢIALĂ-COMBI ÎNTRERUPTOARE CU PROTECŢIE DIFERENŢIALĂ BARETE COMUTATOARE PRINCIPALE LĂMPI DE SEMNALIZARE

Mehr

Anvelope de iarnă 2015

Anvelope de iarnă 2015 Anvelope de iarnă 2015 PRIMA ANVLOPĂ D IARNĂ DIN LUM D CALITAT SUPRIOARĂ DIN CLASA A ÎN CA C PRIVȘT ADRNȚA P CAROSABILUL UMD! www.nokiantyres.com RALIZĂRI IMPORTANT D LA CL MAI TITRAT PRODUCĂTOR D ANVLOP

Mehr

4 = Sultan Palast 3 = Ruinen Zwischen 3 und 4 liegt der Basar 7 = Salalah Museum 5 = Gold Souk

4 = Sultan Palast 3 = Ruinen Zwischen 3 und 4 liegt der Basar 7 = Salalah Museum 5 = Gold Souk Day 94 Date 19.01.18/Freitag/Vineri Location Salalah, Oman Weather Himmel wolkenlos, kein Wind, 25-27 C / Cer senin, fara vant, 25-27 C Location 16 56 N 54 01 E Salalah, eine Stadt mit über 130.000 Einwohnern,

Mehr

FLOORING ECOLOGIC PUNCTE FORTE TEHNICĂ COLECȚII DE STILURI. De la stilul vintage până la stilul modern LAMINATE. Privire în fabrică

FLOORING ECOLOGIC PUNCTE FORTE TEHNICĂ COLECȚII DE STILURI. De la stilul vintage până la stilul modern LAMINATE. Privire în fabrică LAMINATE FLOORING REVISTĂ DE AMENAJĂRI INTERIOARE TEHNICĂ Privire în fabrică COLECȚII DE STILURI De la stilul vintage până la stilul modern ECOLOGIC Cum contribuie EGGER la protecția mediului și la sănătatea

Mehr

Eficienţă energetică industrială

Eficienţă energetică industrială Exportinitiative Energieeffizienz Eficienţă energetică industrială - Soluţii şi good practice - 25 octombrie 2011 Iniţiativă de export în Bucureşti, România Hans Georg Weishaar www.efficiency-from-germany.info

Mehr

SÄCHSISCHE BAU GMBH. Prezentare firme General SÄCHSISCHE BAU GMBH GEOBRUGG GGS

SÄCHSISCHE BAU GMBH. Prezentare firme General SÄCHSISCHE BAU GMBH GEOBRUGG GGS SÄCHSISCHE BAU GMBH Prezentare firme General SÄCHSISCHE BAU GMBH GEOBRUGG GGS SÄCHSISCHE BAU GMBH LUCRARI SPECIALE SI HAZARDE NATURALE Agenda 1. SÄCHSISCHE BAU GMBH 2. GRUPUL BRUGG 3. GEOBRUGG AG 4. SOLUTII

Mehr

Referinte. Certificari

Referinte. Certificari made in italy MASTERVAC reprezinta un varf de tehnologie, avand una din cele mai mari game de aspiratoare industriale. Eficiente, durabile si extrem de solide, aceste aspiratoare industriale reprezinta

Mehr

Eficienţa energetică: de la studiul de fezabilitate la economia de energie

Eficienţa energetică: de la studiul de fezabilitate la economia de energie Avantaje competitive prin utilizarea energiei 20 noiembrie 2014 Bucureşti Eficienţa energetică: de la studiul de fezabilitate la economia de energie Ing. Dipl. Andreas Dennewitz STEAG Energy Services GmbH

Mehr

Centrale si cazane murale pe gaz

Centrale si cazane murale pe gaz pe gaz in condensatie pe gaz Hoval TopGas combi 2/8, 26/23, 32/28 kw Hoval TopGas classic 2, 8, 24 kw Hoval TopGas 30-60 kw Hoval TopGas 80 kw pe gaz pe gaz pe gaz Hoval TopGas combi (2/8, 26/23, 32/28)

Mehr

Motocompresoare pentru construcţii. MOBILAIR M 13 - M 350 cu renumitul SIGMA PROFILE Debite nominale 1,2 34,0 m³/min ( cfm)

Motocompresoare pentru construcţii. MOBILAIR M 13 - M 350 cu renumitul SIGMA PROFILE Debite nominale 1,2 34,0 m³/min ( cfm) Motocompresoare pentru construcţii MOBILAIR M 13 M 350 cu renumitul SIGMA PROFILE Debite nominale 1,2 34,0 m³/min (42 1200 cfm) www.kaeser.com Fabricat în Germania Renumita gamă de compresoare mobile MOBILAIR

Mehr

Sisteme de ardere cu. rumeguş, aşchii şi peleţi. De la 100 până la 190 kw. hdg-bavaria.com. hdg-bavaria.com. Încălziţi comfortabil. Cu lemn!

Sisteme de ardere cu. rumeguş, aşchii şi peleţi. De la 100 până la 190 kw. hdg-bavaria.com. hdg-bavaria.com. Încălziţi comfortabil. Cu lemn! hdg-bavaria.com Va stăm cu plăcere la dispoziţie pentru informaţii suplimentare şi pentru consiliere: HDG Bavaria GmbH Sisteme de încălzire cu lemne Siemensstraße 22 D-84323 Massing Tel. +49(0)8724/897-0

Mehr

Bewerbung Lebenslauf. Lebenslauf - Angaben zur Person. Vorname des Bewerbers. Familienname oder Nachname des Bewerbers. Geburtsdatum des Bewerbers

Bewerbung Lebenslauf. Lebenslauf - Angaben zur Person. Vorname des Bewerbers. Familienname oder Nachname des Bewerbers. Geburtsdatum des Bewerbers - Angaben zur Person Vorname Vorname des Bewerbers Nachname Familienname oder Nachname des Bewerbers Geburtsdatum Geburtsdatum des Bewerbers Geburtsort Geburtsort des Bewerbers Staatsangehörigkeit Staatsangehörigkeit

Mehr

Bewerbung Lebenslauf. Lebenslauf - Angaben zur Person. Vorname des Bewerbers. Familienname oder Nachname des Bewerbers. Geburtsdatum des Bewerbers

Bewerbung Lebenslauf. Lebenslauf - Angaben zur Person. Vorname des Bewerbers. Familienname oder Nachname des Bewerbers. Geburtsdatum des Bewerbers - Angaben zur Person Vorname Vorname des Bewerbers Nachname Familienname oder Nachname des Bewerbers Geburtsdatum Geburtsdatum des Bewerbers Geburtsort Geburtsort des Bewerbers Staatsangehörigkeit Staatsangehörigkeit

Mehr

Lumea instalaţiilor de transport pe cablu

Lumea instalaţiilor de transport pe cablu Lumea instalaţiilor de transport pe cablu la performanţe de top. De la provocare 2 3 Lumea instalaţiilor de transport pe cablu Lider mondial În calitate de client al Grupului Doppelmayr/Garaventa, poţi

Mehr

CONSTRUCȚIILE DIN LEMN

CONSTRUCȚIILE DIN LEMN CONSTRUCȚIILE DIN LEMN NATURALE, DURABILE ȘI SIGURE www.egger.com Lemnul m-a învățat să lucrez cu precizie și să caut cele mai simple soluții. Hermann Kaufmann, arhitect CUPRINS 4 Construcții de calitate

Mehr

Sisteme de Acoperisuri verzi

Sisteme de Acoperisuri verzi Sisteme de Acoperisuri verzi Acoperisuri gradina din perspectiva hidroizolatiei Acoperisuri gradina din perspectiva hidroizolatiei Atab are experienta in domeniul hidroizolatiilor in ceea ce priveste atât

Mehr

Senzori speciali pt. automatizare. Senzori industriali. Programul standard Soluţii specifice pt. clienţi. Certificare ISO 9001

Senzori speciali pt. automatizare. Senzori industriali. Programul standard Soluţii specifice pt. clienţi. Certificare ISO 9001 Senzori speciali pt. automatizare Senzori industriali Programul standard Soluţii specifice pt. clienţi Certificare ISO 9001 Senzori de curgere Supraveghere electronică pentru Apă Ulei Benzină Lapte Acizi

Mehr

Protecţie la trăsnet şi la supratensiune pentru siguranţă maximă. Protejat THINK CONNECTED.

Protecţie la trăsnet şi la supratensiune pentru siguranţă maximă. Protejat THINK CONNECTED. Protecţie la trăsnet şi la supratensiune pentru siguranţă maximă Protejat THINK CONNECTED. Loviturile de trăsnet şi supratensiunile ameninţă oamenii, clădirile şi echipamentele. 2 OBO TBS Protejat Sistemele

Mehr

Bine ați venit! Delegația AHK "Eficiență energetică în industrie"

Bine ați venit! Delegația AHK Eficiență energetică în industrie Bine ați venit! Delegația AHK "Eficiență energetică în industrie" 21-25 septembrie 2015 De la hamei la high tech 1963: Wolf GmbH este fondată 1970: Wolf devine filială a Salzgitter AG 1973: Primele unități

Mehr